Position: sygdoms > 8 >

Hvordan kan jeg skære duoderm gcgf bandager ?

  DuoDERM CGF ( Controlled Gel formulering) er en hydrokolloid bandage , der markedsføres af ConvTec at styre let dræning sår . Hydrokolloider er okklusiv , klæbende bandager , der danner en gel ved kontakt med såret dræning , ifølge Wound Care Information Network . De er fleksible i overensstemmelse med den sårbunden , og er nemme at anvende. DuoDERM CGF forbindinger kan nedsætte mængden af dødt væv og fremme nye væv vækst i et sår seng , ifølge ConvaTec

Du skal bruge: .
sterile eller rene medicinske handsker .
Sterile eller rene saks .
Sterile eller rene pad .
Sterile eller rene gaze .

Spritserviet .

Forberedelse


1 .
Lay en ren pad under det område, hvor såret er placeret på kroppen .

2 .

Anvend sterile eller rene medicinske handsker .
3 .
Slyngel såret seng med en tør steril eller ren gaze indtil dræning er absorberet . Tør huden omkring såret med en alkoholserviet indtil olien er fjernet . Tillad huden lufttørre .

Behandling


1 .

Cut DuoDERM CGF med rent eller steril saks , så det er 2 cm større på alle sider end såret .
2 .
Skræl og fjern plastic fra limen side af DuoDERM CGF .
3 .
Påfør den selvklæbende side af forbindingen til såret og den omkringliggende hud . Tryk forsigtigt til 01:59 minutter, indtil bandagen er fast overholdes .

gode råd og advarsler


 • Hvis du ikke er i stand til at nå såret for grundig dressing , så spørg nogen til at hjælpe dig . Sørg for, at den omgivende hud er ren , tør og fri for olie for at opnå en god tætning . Spørg lægen om den tidsramme , men det kan typisk blive på 3-5 dage.
 • hydrocolloidbandager er ikke indiceret til moderat eller stærkt afdrypning sår . Tal med en læge om, hvor ofte du skal rense såret og ændre dressing , da nogle hydrocolloidbandager kan blive siddende i op til tre til fem dage .
 • Hvis såret begynder at bløde når som helst , Hold tryk over såret med en ren gaze . Hvis blødningen ikke stopper med at holde presset i 10 minutter , søge lægehjælp .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------