Position: sygdoms > 8 >

Thompson funktionelle bevægelser lidelse

   Traumatiske begivenheder eller alvorlige skader kan udløse en reaktion i kroppen er kendt som Thompsons funktionelle bevægelsesforstyrrelser , også kendt som myotonia , der er arvelig . Disse reaktioner er stadig en relativ mysterium for det medicinske samfund , men der er skridt , der kan træffes for at lindre og vende symptomer . Kun en autoriseret professionel kan diagnosticere og ordinere behandlinger for Thompsons funktionelle lidelser i bevægeapparatet

Definition


Thompsons funktionelle lidelser i bevægeapparatet omfatter enhver unormale bevægelser eller placering af en del af kroppen . Dette skyldes en fejl i nervesystemet og ikke på grund af en tilgrundliggende neurologiske sygdom . Det bør ikke forveksles med sygdomme som Parkinsons , der forårsager lignende symptomer på grund af en skade i nervesystemet .

Årsager


Årsager til funktionelle bevægelsesforstyrrelser varierer meget fra person. Det følger ofte en skade eller traumatiske begivenhed og står foran smerter i led , hvor symptomerne begynder . De problemer opstår , når hjernen ikke fungerer korrekt i , hvordan det sender og modtager beskeder til kroppen . Denne fejl kan ikke ses på en scanning .

Symptomer


Personer med Thompsons funktionelle bevægelsesforstyrrelser vil opleve en række symptomer . Sædvanligvis oplever de rystelser eller ukontrollabel shakes , der spænder fra moderat til invaliderende . Som svar på stimuli , kan de opleve ukontrollerbar ryk og spjætter . I svære tilfælde kan deres lemmer kan aftale til unormal stillinger , som kan være midlertidig eller kronisk .

Diagnose

Diagnosticering af en Thompsons funktionel bevægelse lidelse kan kun foretages af en uddannet neurolog . Disse lidelser er vanskelige at diagnosticere og kræver fuld viden til at skelne disse lidelser fra neurologiske sygdomme . Faktorer som amplitude , frekvens og varighed af symptomer tages i betragtning , når du opretter en diagnose .

Behandling

Funktionelle bevægelser lidelse kan behandles med en kombination af fysioterapi og motion . Ved at fastholde det samme niveau af aktivitet hver dag patienten kan genvinde funktionskontrol . Medicin er også ordineret for at afhjælpe symptomerne . Neuropatiske smertestillende såsom amitriptylin og Duloxetin kan hjælpe til moderate smerter . Sovepiller og antidepressiv medicin er også ordineret .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------