Position: sygdoms > 8 >

alternativer til zegerid

   Zegerid er navnet på en syre -reducerende medicin, der er comprosed af to aktive ingredienser : omeprazol , som er en protonpumpehæmmer ( PPI ) , og natriumbicarbonat , et salt , der er medtaget i formuleringen for at hjælpe omeprazol arbejde hurtigere . Denne medicin er til rådighed både i håndkøb , som Zegrid OTC , eller ved recept som Zegerid . Finde den rigtige alternativ vil afhænge af dine grunde til at skifte fra Zegerid .

brug for en hurtigere lindring ?


Hvis du har købt Zegerid OTC hjælpe med at lindre halsbrand , som er af mild til moderat intensitet og du ikke får hurtigt nok lindring fra symptomerne , kan du prøve et syreneutraliserende , sådan som Maalox eller Tums , eller en syre blokkere , såsom Pepcid AC , Tagamet HB eller Zantac . Disse over-the-counter medicin arbejder hurtigere end Zegerid OTC til lindring af lejlighedsvis halsbrand , der ikke er alvorlig .

På en salt-diæt ?


Hvis du er købt Zegrid OTC , fordi du har hyppige halsbrand ( halsbrand , der forekommer på 2 eller flere dage om ugen ) og behovet for at skifte , fordi den indeholder natriumbicarbonat ( eller salt ) , kan du prøve en af de andre 2 over -the counter producentprisindeks : Prilosec OTC , der indeholder det samme aktive stof findes i Zegerid OTC ( omeprazol ) uden natriumbicarbonat , eller Prevacid 24 Hour , hvor det aktive stof er lansoprazol , en anden PPI , der også er meget effektiv . Natriumbikarbonat er inkluderet i Zegerid formuleringen for at hjælpe omeprazol arbejde hurtigere , men der er ingen data at vise, at Zegerid OTC lindrer halsbrand hurtigere end de andre over-the-counter producentprisindeks

Stadig oplever symptomer

Hvis du har købt Zegerid OTC , har afsluttet de to -ugers behandlingsforløb og er stadig oplever symptomer , bør du tale med din læge . Over -the-counter producentprisindeks er beregnet til kortvarig behandling af hyppig halsbrand . Hvis du oplever halsbrand , der varer ved på trods af behandling med Zegeric OTC , har du en mere alvorlig tilstand kaldet syre refluks sygdom eller GERD , som kun en læge kan behandle .

Leder du efter en generisk ?


Der er ingen generisk formulering, som indeholder både omeprazol og natriumbicarbonat . Så hvis du er på enten recept Zegerid eller Zegerid OTC og leder efter en generisk erstatning , tale med din læge om alternativer . Din læge kan ønske at skrive dig en recept for generiske omeprazol . Omeprazol er den første PPI , som var markedsført , og har vist sig at være yderst effektiv til behandling af patienter , der lider af hyppige , vedvarende halsbrand . .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------