Position: sygdoms > 8 >

dafnier og nikotin

   Daphnias er næsten-mikroskopiske krebsdyr kaldet vandlopper . Deres kroppe er hårde gennemsigtige Exoskeleton , som en shell . De findes i forskellige vandmiljøer , der spænder fra sure sumpe til dambrug , vandløb , floder og søer . Når en undersøgelse er udført for at analysere påvirke af nikotin på daphnias , er resultaterne fatale

Tobak Solution


En tobak løsning kan være lavet af tobak fra 20 cigaretter . Placer tobak i en overdækket kop vand i 12 timer. Dræn løsningen i en beholder . En del tobak løsning med otte dele vand i en beholder er en høj dosis . De fleste undersøgelser begynder med en lav dosis i en container på en eller to dafnier , ifølge Washington Association for biomedicinsk forskning.

Resultater


Under lav dosis af nikotin opløsning i vand , daphnias svømme uregelmæssigt og udføre loop -the-sløjfer . Da doseringen øges , oplever dafnier anfald , svømmer på ryggen , går i koma og dør , ifølge " Time " magasin .

Konklusion


Hvad enten lav eller høj dosis , enhver mængde nikotin opløsning i vandet får krebsdyr hjertefrekvens at stige drastisk . Den nikotin løsning lancerer en dødelig angreb på nervesystemet af dafnier .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------