Position: sygdoms > 8 >

dehydrerede & falsk positive diabetes

   Diabetes er en sygdom , der påvirker stofskiftet ved at hindre kroppens evne til at behandle og anvende glucose til energi trods den høje forekomst af glukose i blodet . Dehydrering er en mulig faktor falsk positiv diagnose for diabetes , når du bruger en urin målepinden test til evaluering

typer af diabetes


De tre typer af diabetes er Type 1 , tidligere kaldet insulin -afhængig diabetes . Type 2 , tidligere kaldet ikke-insulinkrævende diabetes , og svangerskabsdiabetes mellitus , eller GDM .

Urin Ketoner


Leveren skaber ketoner i løbet af processen af fedtsyrer stofskifte . Under denne proces , vil ketoner helt metaboliseres og derfor ikke er til stede eller minimalt til stede i urinen , når kroppen fungerer korrekt . Men når der er en manglende evne i kroppen til at give den rette mængde af glucose , vil det vende sig mod fedtdepoter til energi . Når dette sker , tilstedeværelsen af ketoner er forhøjet i urin og blod .

falske positive


En falsk positiv , ifølge Merriam Webster 's Medical Dictionary , henvises til " et testresultat , der er fejlagtigt klassificeret i en positiv kategori ( fra diagnosticering ) på grund af ufuldstændige testmetoder eller procedurer . " Urin ketone strips bruges til at teste kan give falsk positive testresultater i diagnose af diabetes , når strimler nedbrydes eller når store mængder af syre er til stede i urinen .

Dehydrering

Dehydrering er en af mange faktorer, der kan resultere i en falsk positiv diagnose af ketoner i urinen . Andre medvirkende faktorer omfatter feber , opkastning , diarré , anoreksi og sult .

Re-test

Når tvivl er til stede med hensyn til rigtigheden af urin keton testning , blod ketone test kan udføres for større nøjagtighed i diagnosticering diabetes .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------