Position: sygdoms > 8 >

fisk & hepatitis C

   Fisk og fiskeolie produkter er en alternativ metode til behandling af patienter med hepatitis C , fordi fiskeolie indeholder høje niveauer af omega -3 fedtsyrer . Omega -3 fedtsyrer er potentielt gavnlig for Hepatitis C syge , fordi de har været knyttet til at reducere triglycerid og betændelse niveauer

Hepatitis C


Hepatitis C er en blod-sygdomme, der resulterer i kronisk leversygdom . Sygdommen rammer 130 millioner mennesker på verdensplan , ifølge hjemmesiden clinicaltrials . gov .

Fisk


Den væsentligste årsag til spise fisk , når du har Hepatitis C er , at fisk er rig på omega -3 fedtsyrer . Ud over fisk, omega -3 fedtsyrer findes i frisk hørfrø , hjulkrone , hampfrø og solbær . På grund af sin mulige sundhedsmæssige fordele , omega-3 anbefales som den primære kilde til kostens fedt for dem med hepatitis C, ifølge Hepatitis C Challenge .

fedtlever


Hvis behandling af Hepatitis C er mislykket , fedt kan ophobes i leveren . Dette oprustning er på grund af tilstedeværelsen af bestemte typer fedtstoffer , der er kendt som triglycerider . Fiskeolie indeholder VLDL , en type fedt, der sænker triglycerid koncentrationer og kan være nyttige i bekæmpelsen af fede oprustning .

Betændelse

Både de nationale aids- behandling Advocacy Project ( NATAP ) og hepatitis C Challenge mener , at fødevarer med højt indhold af omega -3 fedtsyrer kan reducere inflammation . Betændelse i leveren forekommer i tilfælde af kronisk hepatitis C.

Anbefalinger

Hjemmesiden Hepatitis C Challenge anbefaler 2 gram omega -3 fedtsyrer to gange om dagen . Nogle patienter med hepatitis C kan opleve problemer med fordøjelsen , som gør , at dosis er for høj , for de patienter , en dosis på 500 mg én eller to gange dagligt anbefales .

Forsigtig

Forbruget af fisk og omega -3 fedtsyrer til at bekæmpe de problemer, der er forbundet med Hepatitis C er en alternativ form for medicinsk behandling , hvis effektivitet er blevet undersøgt efter de traditionelle behandlinger har fejlet. Hver patientens lever ikke reagerer på samme måde , og traditionel medicinsk behandling med en medicinsk uddannet bør tilstræbes at sikre den største grad af omhu .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------