Position: sygdoms > 8 >

heartsaver CPR & AED basics

   Hvert år tusindvis af amerikanere , der bliver ofre for et hjerteanfald dø , blot fordi dem omkring dem ikke ved, hvordan man korrekt administrere genoplivningsudstyr ( CPR ) , eller hvordan du bruger en automatisk ekstern defibrillator ( AED ) . American Heart Association gennem sin Heartsaver CPR og Heartsaver AED klasser , kan undervise ikke-medicinske fagfolk de færdigheder, de behøver for at redde et liv .

Hvem mener Course


Både Heartsaver CPR og Heartsaver AED kurser er designet til medlemmer af offentligheden , der har nogen formel medicinsk uddannelse og målrette yderligere dem, der kan blive opfordret til at reagere på en nødsituation , mens på arbejdspladsen. Kurserne tager cirka fire timer at gennemføre , og deltagerne er forpligtet til at tage både en skriftlig og praktisk prøve . Ved udgangen af hver klasse , er deltagerne får en kort , der beviser afslutningen af den pågældende uddannelse og forbliver i kraft i to år .

Heartsaver CPR


Undervist af en American Heart Association certificeret erhvervsdrivende, den Heartsaver CPR kurset lærer eleverne, at de første ting, de skal gøre, hvis nogen er at have et hjerteanfald , er at ringe 911 . Kurset også instruerer deltagerne på den rigtige måde at trække vejret for et offer og hvordan du ansøger brystkompressioner ved hjælp af to vejrtrækninger administreret mund-til-mund efterfulgt af 30 brystkompressioner indtil hjælpen kommer .

Heartsaver AED


Den Heartsaver AED Kurset er også undervises af en American Heart Association professional. This naturligvis instruerer deltagerne den korrekte måde at bruge en automatisk ekstern defibrillator . Det er vigtigt at bemærke, at alle antiepileptika licens , der skal anvendes i USA er tale aktiveret. Maskinen afgør automatisk , hvis et stød er nødvendigt , når brug .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------