Position: sygdoms > 8 >

helbredelsesmetoder for anaplasmose

   Anaplasmose er forårsaget af en bakterie spredes via inficerede flåter . Konkret er de bakterier, der forårsager denne invaliderende sygdom, der hedder Anaplasma Phagocytophilum . Det samme tick kan bære Lyme Disease så godt, så en person kan blive smittet med begge sygdomme med et enkelt bid . Mens dette potentielt dødelige sygdom producerer dybe , influenzalignende symptomer , den gode nyhed er, at moderne antibiotika kan behandle det .

Doxycyclin Terapi


Fordi Anaplasma Phagocytophilum er en type bakterier , kan det være dræbt af antibiotika . Ifølge Minnesota Department of Health, MDOH , doxycyclin er en kraftfuld antibiotikum , der er effektiv mod denne sygdom . Den anbefalede dosis er 100 mg to gange dagligt , indtil patienten er feber-fri i mindst tre dage . Centers for Disease Control og Forebyggelse , CDC , fastslår, at doxycyclin er den bedste behandlingsmulighed .

Tetracyklin Terapi


Den MDOH bemærker også , at antibiotika i tetracyklin familien er egnede som godt . Fordi denne familie gruppe af antibiotika angreb kryds-sygdomme , CDC anbefaler tidlig behandling med tetracyklin antibiotika , især hvis patienten var i en robust udendørs miljø . CDC , dog ikke anbefale tetracycliner for gravide kvinder , da risikoen er høj for tænder og knogler misdannelser hos fostret .

palliativ pleje


Palliativ pleje også skal administreres . " Palliativ " betyder at behandle symptomerne snarere end selve sygdommen . Da patienten er at have en stærk influenza -lignende symptomer , palliativ behandling er den samme som for forkølelse og influenza . Dette omfatter bouillon og supper , som er rig på vitaminer og elektrolytter sammen med masser af væske . Sengeleje og ikke-anstrengende aktivitet er også en del af fælles behandling .

Forebyggelse

CDC anbefaler forebyggelse frem for alt . Hvis du går ind i et vildnis område , bære lange bukser skjules i støvler og en skjorte med lange ærmer . CDC konstaterer , at lyse tøj er bedst for varme refleksion , og lyse farver giver dig også mulighed for at spotte en kryds lettere . Hvis du ser en kryds , straks at fjerne det med en pincet eller et andet instrument , men aldrig med bare hænder .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------