Position: sygdoms > 8 >

histamin fosfat produktinformation

   Histamin fosfat er en FDA-godkendt diagnostisk værktøj, der anvendes til at teste produktionen af syre i maven . Det er også bruges til at teste for allergi ved at administrere en ridse test på huden . Histamin fosfat må kun indgives af en læge

funktioner


Histamin er produceret af kroppen som reaktion på allergener , når der er en følsomhed over for disse stoffer . I en histamin hudtest for allergi , producerer histamin fosfat en akut allergisk reaktion , såsom en hævet rød vabler på huden . I dens brug som et diagnostisk hjælpemiddel i mave sygdom , er løsningen injiceres under huden , og maveindholdet er afprøvet fem minutter senere for evnen til maveslimhinden at producere saltsyre .

Forholdsregler


En histamin fosfat test kan udløse et astmaanfald hos personer med astma bronkiale . I dette tilfælde er en adrenalin injektion gives for at modvirke allergiske reaktioner . Histamin test er også kontraindiceret for mennesker med højt eller lavt blodtryk , eller alvorlige hjerte -, lunge- eller nyresygdom . Histamin phosphat bør ikke gives under graviditet , fordi histamin er kendt for at forårsage uteruskontraktioner .

Advarsel


Almindelige bivirkninger af histamin testen hovedpine , svimmelhed og en dunkende hjerteslag . Også histamin fosfat interagerer negativt med andre lægemidler såsom tricykliske antidepressiva og beta-antagonister . Enhver, der tilbydes testen skulle give lægen en liste over aktuelle medicin , før du fortsætter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------