Position: sygdoms > 8 >

hvad der forårsager konvergens insufficiens ?

   Konvergens insufficiens er en vision problem , hvor syge ikke er i stand til at holde begge øjne rettet på et objekt , som de nærmer det fra en afstand . Det synes at være foruroligende , når du har problemer med små vinkler , hvilket gør at gå vanskeligt, da det kan forårsage svimmelhed og balanceproblemer .

Innervation


De fleste tror, konvergens insufficiens skyldes innervation . Det betyder, at graden af stimulering for øjet er utilstrækkelig , hvilket resulterer i øjet ikke modtager den korrekte elektriske impulser til at fortælle det til fortsat at fokusere på et objekt . Musklen slapper , i modsætning til at holde øje fokuseret . Støtte til innvervation teori ligger i den stand, positive respons på behandlingen . Ligesom mange andre nervebaner , du med koncentreret arbejde kan genopbygge nerver og styrke muskler , derved " ledningsføring " i hjernen og fastsættelse af problemet . Udførelse fokus øvelser på daglig basis har elimineret problemet for mange patienter .

hovedskader


En anden mulig årsag til konvergens insufficiens er hovedskader . Hovedskader kan skabe ravage på hjernen og nervebanerne , sommetider ødelægge dem for evigt . Behandlingsformer er til rådighed , der er effektive , men deres succes afhænger af sværhedsgraden af kvæstelser i hovedet , og den del af hjernen , der blev påvirket.

Læsioner


Læsioner på hjernen kan også forårsage tilpassede insufficency . Læsioner kan have flere årsager såsom aids , kræft eller andre sygdomme . Læsioner kan tilføje presset til områder af hjernen , afbryde den normale transmission af signaler i hele det . I disse tilfælde behandlinger er sjældent nyttige . Hvis læsionerne er fjernet , er det muligt at terapi kan fastsætte konvergens insufficiens , men hvis læsionerne er venstre ubehandlet det er usandsynligt, at hjernen vil være i stand til korrekt ReWire selv .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------