Position: sygdoms > 8 >

hvordan man behandler underbenet ømhed

  Efter en energisk træning eller endda efter blot en rask gåtur dine underben kan afvikle ømme og øm . Smerter i ens lavere kalve og knæ kan tage form af ulidelig muskelkramper og generel ømhed samt prikken . Dette ubehag kan blive forværret af ældning eller ved at deltage i sport. Lejlighedsvis smerte er ikke ualmindelige , og kan let behandles
1 .
Bestem hvilken aktivitet bidrog til dine smerter i benene . Tænk over , hvad du gjorde anderledes i løbet af dagen . Måske du flyttede på en måde , der understregede dine kalve , eller måske du prøvet med nye sko for første gang . Hvis det er muligt , at undgå de konstaterede aktivitet i fremtiden . Hvis du har startet en ny sport , rådføre sig med en coach eller en anden person bekendt med ordentlig teknik . Du kan stresse dine ben unødigt på grund af forkert bevægelse .
to .
Rest det smertefulde område for at hjælpe med at lindre presset og tage vægten fra ømme ben . Sid i en behagelig plads med ryggen og benene fuldt understøttet . En seng eller en stol med en skammel tjene dette formål godt . Stå op i fem minutter hver time hvis det er muligt at medvirke til at fastholde omsætning .

3 .
skub ramte ben eller ben til at forbedre blodcirkulationen. Sid med ryggen understøttet. Placer puder under dine ben til at hæve dem over dit hjerte . Fastholdelse af denne holdning med henblik på en time eller to bør hjælpe dine ben føles bedre .
4 .
Ice det berørte område for at reducere hævelser . Wrap en ispose i et håndklæde . Placer håndklæde ved siden af det område , der gør ondt . Hold is pack der i tyve minutter. Hvis det stadig gør ondt , så prøv med en anden pakis .
5 .

Stræk benet eller benene , der ondt . Den rigtige strækker rutine kan hjælpe dig med at undgå skader og få ømme muskler føler sig bedre . Gå gennem hele spektret af bevægelse øvelser med hele din fod og ben . Start med at strække ud tæerne . Fortsæt med dine hæle , ankler , kalve og balder . En ordentlig opvarmning hver dag , kan bidrage til at afhjælpe smerter og gør dine muskler stærkere .
6 .
Tag over-the-counter smertelindring medicin såsom aspirin , ibuprofen og acetaminophen . Brug dem med omtanke , og i den lavest mulige dosis for at undgå komplikationer på lang sigt .

gode råd og advarsler


 • Hvis dit ben smerter vedvare i mere end et par dage , søge opmærksomhed af en læge .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------