Position: sygdoms > 8 >

hvordan man finder ud af, hvad en pille er uden recept flasken

   Hver pille har et aftryk , der kan indgås en gratis online pille identifikator database til at fortælle dig, hvad det er , selvom du ikke længere har den recept flasken
1 .
Gå til din foretrukne søgemaskine til at finde en hjemmeside for at hjælpe dig med at identificere din pille .
2 .

Indtast de ord " Pill Identifier " i søgefeltet .

3 .
Vælg en af de websteder , der vises . Der er flere populære pille aftryk identifikatorer , herunder en af WebMD , narkotika . com og RxList. com .
4 .
Find feltet på hjemmesiden , der er mærket " Imprint ", eller som indeholder ordet " Aftryk ". Du vil se andre bokse , der kan bruges til at identificere din pille ved størrelse eller farve , men ind i aftryk er den mest pålidelige måde at identificere indholdet af din pille .
5 .

Indtast bogstaverne eller tallene på din pille i " Aftryk "-boksen . Bemærk, at du kan have brug for at indsætte mellemrum . Hver hjemmeside har en guide til at hjælpe dig indtaste bogstaver eller tal ordentligt .
6 .
Klik på " Send "-tasten på websiden eller " Enter " tasten på din computer . Et eller flere billeder vil blive vist til at vise dig en pille eller piller , der matcher de bogstaver og tal, du har indtastet.
7 .
Match din pille til en af disse billeder, og du vil være i stand at identificere indholdet af din pille .

8 .
Besøg din lokale apotek , hvis p-piller identifikator ikke opdrage et billede , der passer til din pille . Til tider kan de bogstaver eller tal ikke kan klare eller kan være svært at læse , især hvis p-piller har været ude af recepten flaske i lang tid . Apoteket er fortrolig med receptpligtig medicin og kan hjælpe dig, hvis du ikke er i stand til at identificere pille ved hjælp af online- pille aftryk identifikator database . Tag ikke medicin , hvis du ikke er sikker på , hvad det er .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------