Position: sygdoms > 8 >

hvordan man kan finde medicinske selskaber , der giver gratis medicin

   Mange amerikanere har ikke råd til at betale for deres receptpligtige medicin , selv om de har en form for sygeforsikring . Ifølge Insure. com , " 23 procent [ af amerikanerne ] siger, at de har skåret piller i halv eller sprunget doser for at gøre medicin holder længere. " Der er hjælp til rådighed , dog .

Drug fabrikanter har gratis eller billige medicin programmer for personer, der opfylder deres kvalifikationskrav . Ifølge RxAssist. com , ansøgere til disse programmer normalt være under 200 procent af det føderale fattigdomsgrænsen , og være en amerikansk statsborger eller bosiddende . Nogle virksomheder kræver , at ansøgeren ikke har nogen receptpligtig medicin dækning fra en offentlig eller privat kilde . Bemærk, at kravene varierer i det enkelte selskabs individuelle programmer
1 .
Spørg din læge til gratis prøver af lægemidlet hun har ordineret. Læger har ofte flere prøver til rådighed .
2 .
Tal med din læge om din medicin koster . Læger har adgang til og viden om mange gratis medicin programmer . Hun skal være i stand til at fortælle dig, hvilke programmer der passer til dig givet dit nuværende finansielle og sundhedspleje situation , og typen af medicin, du tager . Læger kan også gælde for visse programmer for dig .

3 .
Kend din indkomst , og hvor du er på den føderale fattigdomsgrænse . De fleste lægemiddelprogrammer have indkomst for forskellige familie størrelser . Ikke alle programmer kræver , at du være under 200 procent af den føderale fattigdomsgrænse , men det er nyttigt at kende din særlige indkomst , og hvor du befinder dig på den føderale fattigdomsgrænse for hurtigt at vide , om du er berettiget til særlig gratis medicin programmer, som du gennemgår deres krav til ansøgningen .
4 .
Søg i databasen på RxAssist at finde narkotika , du har brug for. Input producenten eller narkotika navn, du er på udkig efter . Klik på navnene på de forskellige narkotikarelaterede udbyderen programmer til at læse om programmets berettigelse , ansøgningsprocesser materialer og instruktioner, og andre oplysninger. Gennemgå støtteberettigelse krav gratis medicin programmet for at se om du kan anvende .

Partnerskab for receptpligtig bistand og gratis medicin Program er to eksempler på andre sites med gratis medicin oplysninger . People's-loven . org udgiver også en ressource guide til gratis og reducerede omkostninger medicin . ( Se Ressourcer 2 , 3 og 4 ). Kontakt producenterne direkte for yderligere oplysninger om deres individuelle bistandsprogrammer.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------