Position: sygdoms > 8 >

hvordan skærmen for pludselig hjertedød

  Pludselig hjertedød er en tilstand forårsaget af en underliggende hjerte betingelse , at der udløses , når en atlet udøver selv . Mange tilfælde af pludselig hjertedød forekomme, uden at atleten har nogen viden om en hjertefejl . Screeninger for at opdage en øget risiko for pludselig død bliver brugt i et forsøg på at stoppe disse dødsfald sker uden varsel på domstole og områder over hele landet . Mens sandsynligheden for denne ødelæggende tilstand indtræder, er lille , sker det . Af denne grund er læger gennemføre mere screeninger til påvisning af en risiko for pludselig hjertedød hos idrætsudøvere .
1 .
Udfør en historie og fysisk på alle potentielle atleter . En historie , der kontrollerer, om nogen andre familiemedlemmer har lidt af hjertesygdomme , genetiske sygdomme eller medfødt hjertefejl er et første skridt i fastlæggelsen af risikoen for pludselig hjertedød .
2 .
Tjek for blodtrykket abnormiteter . Højt blodtryk er en indikator for et muligt hjerte-kar- problemer , især hos unge mennesker . Lavt blodtryk kan også angive sundhedsspørgsmål , der øger kardielle risikofaktorer .

3 .
Brug en EKG til at screene atleter til risikoen for pludselig hjertedød . EKG vil diagnosticere ethvert elektrisk fejl i hjertet . Unormal elektrokardiogram tjene som et rødt flag i at identificere dem, der er øget risiko .
4 .
Har en ekkokardiografi for dem, der har risikofaktorer for pludselig hjertedød . En ekkokardiografi er hovedsagelig en ultralyd af hjertet . Ukendt fysiske defekter er identificeret gennem denne test , samt uddrivningsfraktion , der beregner effektiviteten for hver sammentrækning af hjertemusklen .
5 .

Har lab undersøgelser udført på en atlet . Specifikke test , der er nyttige ved fastsættelsen af risikoen for pludselig hjertedød omfatter skjoldbruskkirtel screening , elektrolytter , kvantitative narkotika niveauer og toksikologi screeninger .

gode råd og advarsler


 • Spørg atleter at advare trænere og forældre , hvis svimmelhed , overdreven sveden eller brystsmerter opleves .
 • Hold en defibrillator til stede ved alle former for praksis og sportslige arrangementer. Alle trænere og assistenter bør være uddannet og behagelig at bruge enheden .
 • Aldrig ignorere en atlet , der synes at være oplever symptomer under praksis , eller en atletisk begivenhed .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------