Position: sygdoms > 8 >

laptop tasker for folk med rygproblemer

   Den mobile professionelle eller den studerende ikke kan forlade hjemmet uden en bærbar computer i hånden , men for dem , der lider af rygproblemer , der transporterer en bærbar langs under rejsen eller gå rundt på campus rede for udfordringerne og kan forværre eller forværre eksisterende skader . Laptop poser kan reducere ryg og skulder stamme forårsaget af den traditionelle, over -the-skulder bærbare luftfartsselskaber .

Rolling Laptop Case


En rullende laptop sag giver lindring til dem, der lider med rygproblemer , freing dem i at en tung taske . Disse sager , der er udstyret med to hjul og et håndtag , der strækker sig , gør det muligt for brugeren at trække sagen i stedet for bære det . På grund af deres lille størrelse , kan de fleste rullende laptop tilfælde blive skubbet og trak med lethed , som kan bidrage til at reducere eller eliminere belastningen på ryg og skuldre , skriver Katie Foutz på Chicago Institute of Neurokirurgisk og Neuroresearch hjemmeside .

Laptop Backpack


En bærbar rygsæk aflaster ryg belastning forårsaget af over -the-skulder tilfælde, mens også tilbyder håndfri mobilitet . En bærbar computer rygsæk-lavet med to stropper , som holder over hver skulder-hjælper vægt fordeles jævnt på den bærbare computer på begge skuldre , Foutz påpeger . Rygsække giver også brugerne frihed til at bevæge sig og samtidig reducere risikoen for yderligere rygskader og smerter , men en ulempe bliver tydeligt, når brugeren har til at tage det ud at få adgang til bærbare .

Kurvet Laptop Bag


En kurvet bærbar taske , mens der ligner de mere traditionelle over skulderen taske , konturer til at passe til kroppens form , så posen til hvile mod kroppen på en måde , der kan lindre spændinger på bagsiden af posen vægt . De fleste modeller af kurvede laptop tasken tilbyder bred polstret skulderstropper , som fabrikanterne hævder reducere ryg og skulder smerter under udførelsen posen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------