Position: sygdoms > 8 >

neurolog test for at synke lidelse

   Synke vanskelighed kaldes også dysfagi og er et problem, der ofte bunder i hjernen . Hjernen er sendt et signal om , at en synke handling er påkrævet. Derefter sender signalet via neurotransmittere til at udføre handlingen . Dog kan forskellige neurologiske lidelser hæmmer sluge , da denne overførsel af information er forstyrret

Du skal bruge: .
Forkæl med sukker
Kulhydrater.
Sollys.
Solskærm og .
Solbriller .

Betydning


synkebesvær og vanskeligheder er undertiden indikatorer eller første tegn på en neurologisk lidelse . Diagnosticere patienter tidligt , gennem synke test , kan købe patienter tid til behandling af degenerative sygdomme som Parkinsons , Lou Gehrig sygdom og muskelsvind .

Typer af tests


neuromuskulære sygdomme , der manifestere sig som synkebesvær kan opdages via en enkelt fiber elektromyografi eller EMG . Dette er en test af muskel fiber stimulation til elektriske impulser . En barium test og endoskopet er vant til at udelukke spørgsmål i fordøjelsessystemet . Når dette er gjort , neurologiske undersøgelser for specifikke lidelser begynder .

Forsøg


En undersøgelse begyndte i april 2010 under ledelse af Teresa Lever i Missouri University School of Health Professionals at påvise neurologiske kilde til synkebesvær i patienter, der allerede diagnosticeret med kronisk neurologiske lidelser . Lever 's test vil vise , hvilken del af hjernen er synderen i synkebesvær , i en bestræbelse på at fokusere behandling for tilstanden .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------