Position: sygdoms > 8 >

selv - realisering og narkotikamisbrug inddrivelse

   Gendannelse fra narkotikaafhængighed er en stor bedrift . Slå lægemidler viser, at en person tror på sig selv og det bringer stærke hun måske ikke engang har været klar over , mens i kæmper for afhængighed . Erobring en afhængighed vil forbedre relationer og generelle sundhed og velvære , og det vil til gengæld hjælpe en person fokus på , hvad hun vil og lade hende følge sine drømme

Recovery


For folk i fuld gang med narkotikamisbrug erkendelse af, at de har et problem , er en bedrift i sig selv , og det første skridt i helbredelsesprocessen . Få hjælp til både det fysiske og mentale aspekter af afhængighed er vigtige, men folk, der har held genvundet fra afhængighed bør anerkende, at det var stort set gennem deres egen indre styrke , selvtillid og beslutsomhed , at de sparkede den vane-og de kan være stolte af deres præstation.

fornyede Joy


Addiction tager væk selvværd og selvkontrol . Afhængighed har et kvælertag på personens liv , og han kan miste enhver fornemmelse af sit sande jeg . Gendannelse fra narkotikaafhængighed vil give ham tilbage hans liv og hjælpe ham til at indse , hvad han ønsker af livet . Dette er en stor bedrift i sig selv . Med en fornyet følelse af beslutsomhed og livsglæde vil hjælpe en person til at udføre ting i andre områder af sit liv .

sætte mål


under mål at arbejde hen imod , når en person er kommet fra stofmisbrug , eller er i inddrivelse proces , er en stærk modgift mod narkotikamisbrug . Uanset om disse mål vedrører en karriere , personlige liv eller sundhed , er alt der betyder noget , at de er vigtige for personen. Mål hjælpe en person fokus på fremtidige resultater og fodre en følelse af optimisme for fremtiden .

Self-Esteem

Recovery fra stofmisbrug vil øge selvværd , som vil øge livskvaliteten . Ifølge den Recovery Network hjemmeside , folk med højt selvværd er mindre tilbøjelige til at smertefulde følelser som håbløshed og værdiløshed er mere selvsikker , har mere sikker og ærlige relationer og er bedre i stand til at klare modgang og stress .

Kreativitet

Find en kreativ afsætningsmulighed for følelser vil hjælpe inddrive narkoman udvikle en følelse af selv . Kreative hobbyer , at brand i fantasien kan hjælpe en person opdage talenter hun ikke var bekendt med og hjælpe hende til at udføre flere og større ting . For eksempel en person , der maler eller holder et tidsskrift for at hjælpe udforske og overvinde afhængighed kan opdage , at det er hendes sande kald .

bor Positive

Relapse er en almindelig del af opsvinget processen fra stofmisbrug og ikke betyder, at en person har undladt eller ikke har ret til at føle sig stolt af sig selv . Hvis en person kom stoffri én gang, kan han gøre det igen . Dette er en mulighed for den person til at lære af sine fejl og rette hans behandlingsforløb .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------