Position: sygdoms > 8 >

senior førstehjælp uddannelse

   Førstehjælp er et effektivt middel til at hjælpe nogen desperat brug for lægehjælp , ofte lider af en situation , der kunne være livstruende . Men når først de grundlæggende førstehjælp forstås , mange antager det er det . Teknisk set kan meget mere behandling information skal læres , og formelt er det gennem senior førstehjælp eller avanceret førstehjælp uddannelse

førstehjælpskasser Versus Senior First-Aid


Hvor grundlæggende førstehjælp uddannelse omfatter hovedsageligt livet stopper betingelser med øjeblikkelig behandlinger såsom hjerte pulmonal genoplivning , blødning arbejdsnedlæggelse og kvælning clearance , senior førstehjælp uddannelse dækker behandling af alvorlige , men ikke nødvendigvis livstruende nødsituationer . Dette kan omfatte alvorlig fejl bider , flammer eller kemiske forbrændinger , elektriske stød og forgiftning så godt. Uddannelsen kategori fokuserer på at bygge på principperne om grundlæggende førstehjælp og fremme , så praktikanten så kan reagere på langt flere situationer og vilkår, så bare forestående død .

Specifikke videreuddannelseskurser


En stor del af avanceret førstehjælp uddannelse giver teknik uddannelse på forvaltning af patienten til at stabilisere ham eller hende , indtil professionel pleje kan ydes . Dette omfatter langt mere opmærksomhed på allergiske og anafylaksi forståelse , behandling af kroppen for chok symptomer , stoppe ødelæggelsen og systemet bryder ned af alvorlige frakturer og punkteringer , og den generelle kritiske skader symptomer og smerter . Derudover videreuddannelse arbejder på fornødenheder , der skal tages hånd om for korrekt evakuering af en patient , mange gange fra svære at få adgang til steder eller fjendtlige miljøer .

Forudsætninger


Praktikanter kan ikke bare hoppe ind i senior første-støtte uddannelse . Ikke overraskende en certificeret kendskab til førstehjælp uddannelse er nødvendig først . Derudover er der mange programmer har en grundlæggende alder minimum for praktikanter . I nogle tilfælde kræver medicin levering uddannelse håndtering af kontrolleret narkotika , der skal administreres af en voksen . På grund af føderale og statslige narkotikalove en kriminel overtrædelse kan forekomme med en ikke-certificeret eller mindre håndtering af sådanne materialer , selv bestemt for helbredelse .

dem, der drager fra Advanced Training

Den mest levedygtige koncerner, der modtager senior første-støtte uddannelse har tendens til at være dem, der flytter ind i en karriere som en krisestyringsoperationer tekniker ( EMT ), eller dem , der ofte fungerer i roller , der skal yde førstehjælp , hvis nødvendigt ( lærere , viceværter , livreddere , trænere , osv. ) . Ironisk nok kan denne form for træning til gavn for dem , der arbejder til støtte for medicinalindustrien så godt. At have en førstehånds kendskab til , hvordan medicinsk udstyr og forsyninger vil blive anvendt kan give en fordel til en person, der sælger disse materialer eller nye opfindelser , der tjener samme formål .

kursusudbydere , går Omkostninger og begrænsninger

Et ikke nødvendigt at arbejde for et hospital eller ambulance firmaet for at få senior førstehjælp uddannelse . Hjælpeorganisationer som Røde Kors og andre giver en sådan uddannelse. Hensigten er at uddanne så mange kvalificerede ansøgere som muligt , så de kan sættes ind, når det er nødvendigt. Mange uddannelser kan også fås gennem community colleges så godt.Cost-klog senior førstehjælp uddannelse løber overalt fra $ 100 til $ 300 per session , afhængigt af udbyderen . Det er også almindeligt det sidste niveau af avanceret førstehjælp uddannelse inden teknikker nå op på formaliseret lægelig uddannelse . I mange tilfælde springe videre teknikker i sygepleje scene eller lægens disciplin .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------