Position: sygdoms > 8 >

sølvoxid for svamp

   Sølvoxid er en kemisk forbindelse med mange anvendelsesmuligheder. Det bruges til at give batteriet på rumfærgen , at krat kuldioxid fra luften i ubåde og som en kemisk reagens form en række kemiske forbindelser . Og når den kombineres med ilt , er det meget anti-svampe og bruges i salver til at afværge svamp infektioner

Alsidighed


Sølvoxid 's anti-svampe egenskaber har længe været anerkendt , men kun for nylig indgår som en del af en salve anvendes på huden væv . Indtil denne udvikling , var sølvoxid brugt som et antibakterielt middel til beton ( brug 1 £ sølvoxid per kubikmeter værftet , hvis du bygger en pool) , indarbejdet i nogle infektion-resistente kirurgisk stof materiale , og i offentlige og private pools , kurbade og fontæner .

Anti -svampe


Aidance Skin Care markeder adskillige anti-bakteriel og anti -svampe , der indeholder sølvoxid . Virksomhedens litteratur fremmer sine sølvoxid som " Electron Aktiv sølvoxid . " Markedsføres under navnet Terrasil , selskabet forklarer , at det er en " unik molekyle " består af fire atomer af sølv og fire atomer af ilt og siger , at sølvoxid stoffet har modtaget seks patenter . Terrasil er en " Multi -purpose aktuelle salve , " ifølge Aidance . Det er normalt kombineret med jojoba , blandt andet agenter for lindrende klør , brænder og svier .

den gennemsnitlige forbruger


Til den gennemsnitlige forbruger , antallet af atomer af sølv og ilt betyde lidt , hvis noget. Den eneste kendte head-to-head uafhængig testning af effektiviteten af et af Aidance produkter , Pedi-Cure , blev udført af Nail løsning på tå svamp . Det rangeret som den tredje blandt alle produkter Nail Solution testet , fik tre af fem stjerner for effektivitet . De to andre højere rangeret produkter var ZetaClear og Nail RX .

EPA og FDA

Det føderale Environmental Protection Agency har bedømt sølvoxid som en kategori 4 sikkerhedsmæssige placering for dens anvendelse i bassinvandet og beton . Kategori 4 betragtes som den sikreste placering af EPA . Food and Drug Administration , har dog ikke foretaget nogen certificering af Aidance produkter , fordi , ifølge virksomhedens hjemmeside , er Terrasil styret af frivillige retningslinjer mellem FDA og Cosmetic , toiletartikler Fragrance Association ( CTFA ) . Da Terrasil gør ikke noget " helbredende krav " er undtaget fra FDA regulering . Sølv oxid produkter er " bestemt til rengøring , forskønne og fugtgivende af det menneskelige legeme ", ifølge selskabets litteratur . Det er skadeligt , hvis det tages internt .

Volatilitet

Sølvoxid i forskellige former er en meget flygtig forbindelse , når de vekselvirker med andre kemikalier og høj varme . For eksempel vil det selvantænder ved kontakt med svovl , rød fosfor , sulfider af antimon og arsen og andre let oxideret stoffer . Som sådan bør sølvoxid ikke komme i kontakt med bomuld , papir håndklæder og klude . Endelig er det danner meget eksplosiv krystaller , når opløst med ammoniak ( selv når de er våde ) . Intet af dette er at sige, at Aidance produkterne er usikre . Tværtimod . Men en advarsel er i orden , bør du bruge og kan lide produkterne . Det er ubetænksomt at forsøge at blande din egen løgnehistorie med sølvoxid Da det er meget flygtige karakter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------