Position: sygdoms > 8 >

strømpe & handske neuropati

   Strømpe og handsker neuropati opstår, når nerverne i arme og ben lidt et tab på grund af sygdom eller sygdom . Strømpe og handsker neuropati Navnet stammer fra det faktum , at den fornemmelse ofte efterligner følelsen af at bære handsker eller strømper . Læger ofte henvise til denne betingelse som perifer neuropati

Du skal bruge: .
Forkæl med sukker
Kulhydrater.
Sollys.
Solskærm og .
Solbriller .

Årsager


De mest almindelige årsager til strømpe og handsker neuropati omfatter type 1 og type 2 -diabetes , aids , alkoholmisbrug , brug af visse lægemidler , alderdom , og udsættelse for miljømæssige toksiner . Mindre almindelige årsager er traumer og genetiske disposition . I cirka en tredjedel af de tilfælde af strømpe og handsker neuropati , ingen tegn på en bestemt årsag eksisterer .

Symptomer


Udsætning og handske neuropati præsenterer som den følelse af tæthed , prikken og stikken, eller snurren i de områder, når en person ville bære et par handsker eller strømper . Nogle patienter lider smerte ud til lagring og handske fornemmelse . Betingelsen begynder som regel som tab af følelse og en prikkende fornemmelse og gradvist forværres , hvis venstre ubehandlet .

Behandling


Over -the-counter smertestillende medicin generelt kontrollere milde symptomer forbundet med opbevaringen og handske neuropati . Da betingelsen skrider frem, kan brug af anti-beslaglæggelse medicin såsom pregabalin , gabapentin og topiramat bidrage til at reducere symptomerne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------