Position: sygdoms > 8 >

tegn og symptomer på human papilloma virus i lungerne

   Selv med nutidens avancerede medicinske teknologi , forskerne er stadig usikker på, hvad årsagerne human papilloma virus , eller HPV . Med mere end 60 typer af HVPs berører millioner af mennesker hvert år , er to specifikke typer , HVP 6 og HVP 11 , der er kendt for at påvirke lungerne . HVP af lungerne er en sjælden sygdom kaldet larynx papillomatosis , der bærer en lang række forskellige symptomer .

respiratorisk obstruktion


Når human papilloma virus invaderer åndedrætsorganerne , det er fælles for respiratorisk forhindringer opstår . Den virus producerer flere svulster , der vokser inde i strubehovedet , luftvejene og lungerne . Tumorer-papillomer-varierer i størrelse og kan udvide og gengive i et hastigt tempo. I sidste ende vil reproduktion og vækst af tumorer skabe en obstruktion , der kan føre til alvorlige vejrtrækningsproblemer den smittede person .

vejrtrækningsbesvær


Åndedrætsbesvær , også kendt som dyspnø , er et symptom ofte forbundet med larynx papillomatosis . Der er to hovedtyper af åndedrætsbesvær ofte opleves af folk , der lider af sygdommen . Hypopnea reducerer mængden af indåndinger taget til mindre end otte pr minut for en gennemsnitlig voksen . Takypnø , eller hurtig vejrtrækning , øger mængden af indåndinger pr minut til 16 eller derover. Da den gennemsnitlige raske antal vejrtrækninger per minut for en voksen er 8 til 12, begge disse betingelser er alvorlige sundhedsmæssige risici og kræver lægehjælp .

Hæshed


hæshed, en usædvanlig dyb og ru stemme , kan forekomme som en følge af HPV-relaterede laryngeale pallomatosis . Hæshed opstår , når betændelsen er til stede i stemmebåndene . Hvis din strubehoved er plaget med papillomer tumorer forårsaget af HVP i lungerne , er det sandsynligt , at du vil udvikle en grov og Scratchy -følelse , ondt i halsen og lider hæshed .

synkebesvær

Synkebesvær kan også forekomme i tilfælde af larynx papillomatosis forårsaget af HPV . Som i mange andre sygdomme og lidelser i halsen , ømhed , betændelse og forhindringer kan medføre irritation og svaghed til halsen muskler og reducere mængden af rum, hvor faste stoffer , væsker og spyt skal passere .

Kronisk Hoste

Når de kombineres med andre symptomer , såsom hæshed og åndedrætsbesvær , kronisk hoste er kan være et typisk tegn på larynx papillomatosis . På grund af den tumorform forhindringer voksende i strubehovedet og betændte luftveje , kan alvorlig irritation forekomme i halsen . Den naturlige kropslige reaktion er at hoste , når irritationer og obstruktion påvirker halsen og dermed kroniske og ukontrollabel hoste kan forekomme .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------