Position: sygdoms > 8 >

test for Klebsiella

   Klebsiella er en mange bakterier, der findes i mave -tarmkanalen . Begrænset til tyktarmen , Klebsiella er uskadelige eller endda gavnligt-det er når den bevæger sig til andre områder af kroppen at det kan være farligt eller ligefrem dødbringendeDr . Adam Brochert hedder det, at Klebsiella infektioner opstår sædvanligvis hos personer med svækket immunforsvar , og at den mest almindelige infektion er lungebetændelse . Klebsiella infektioner opstår ofte på hospitaler , hvor bakterierne udnytter invasive behandlinger at komme ind i kroppen . Tests for Klebsiella tage hensyn til , hvor bakterierne menes at være kommet ind på patienten.

Sputum Sample


Hvis det menes , at Klebsiella er i lungerne eller luftvejene , en sputum stikprøve kan opnås for en gramfarvning . Obiamiwe Umeh , en Fellow på Center for AIDS forskning og uddannelse på UCLA , siger , at Klebsiella fremstår som korte , buttede , gram-negative bakterier .

urinprøve eller Wound Swab


Klebsiella kan isoleres fra urinprøver . Det kan også være isoleret fra svaberprøver af sår eller fra omkring indgangen lokaliteter af invasiv behandling værktøjer som intravenøs katetre eller vejrtrækning rør . Ved dyrkning af disse prøver , kan lægerne identificere Klebsiella .

Bryst radiografi


Når man ser på en røntgen af thorax for Klebsiella , at bakterierne normalt i den øverste kamre af lungerne , selv om det også er undertiden ses i underlæben . Lapper inficeret med Klebsiella typisk optræder hævede , producerer bugnende revne tegn . Dette er ikke en bestemt tegn på Klebsiella er dog, som andre organismer kan forårsage de samme symptomer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------