Position: sygdoms > 8 >

virkningerne af læsning i svagt lys

   " Reading i svagt lys vil skade dine øjne . " Dette er nok en af de mange advarsler , som du er vokset op hørelse . Selv i dag , er forskerne arbejder på at finde ud af konsekvenserne af at læse i svagt lys . Menneskers øjne er udstyret således, at de kan tilpasse sig varierende lysforhold . Dog kan sådanne gentagne justeringer stamme øjnene .

Short-Term Effects


Læsning i svagt lys for lange arbejdstider årsager hovedpine og stamme og smerter i øjet . Men disse er blot midlertidige gener , der går væk når du sover eller tage en pause .

Long-Term Effects


Douglas Frederick , lektor klinisk professor i oftalmologi ved University of California , gætter på, at visse barndom vaner som at læse i svagt lys eller i besiddelse af en bog meget tæt på øjnene , kan bidrage til at svække synet . I hans papir offentliggjort i British Medical Journal, citater Frederick nærsynethed eller nærsynethed som værende en af de mest udbredte skader på øjnene .

Explanantion


Human øjne indsamle lys stråler udgik fra objekter og mødes dem på nethinden . Dette billede er behandlet i hjernen , så vi kan se objektet . Mængden af lys stråler at komme ind i øjnene skal justeres afhængigt af intensiteten af lys omkring det objekt, der bliver set . I tilfælde af svagt lys , til iris musklerne gøre eleven større , så øjnene kan samle mere lys stråler fra objektet . Men , ifølge Howard Howland , en vision ekspert ved Cornell University , denne ændring i eleven danner et sløret billede af genstanden på nethinden . For at få et klart billede , skal øjet til at vokse sig længere . Dette medfører en stamme i øjet , at i sidste ende kan føre til nærsynethed .

Tvister

Ifølge nyheder offentliggjort i New York Times , de fleste øjenlæger mener , at mens du læser i svagt lys kan forårsage nogle midlertidige gener , vil det ikke føre til permanente skader på dine øjne . De fleste øjenlæger mener , at der er en generel nedgang i synet med alderen , og genetik har også en rolle at spille . Nogle forskere er af den opfattelse, at den eneste rolle læsning i svagt lys kan have på dit syn er , at stammen det forårsager , kan fremskynde processen med degeneration af synet , som du bliver gammel .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------