Position: sygdoms > 8 >

ADHD ergoterapi interventioner

   Attention Deficit Hyperactivity Disorder er en biokemisk forstyrrelse med adfærdsmæssige komponenter . Som sådan , at brugen af ergoterapeutiske interventioner mildne eller behandle ADHD er blevet stadig mere populært i løbet af det seneste årti . Den praksis er oftere anvendes med pædiatriske patienter , men kan også være ansat sammen med voksne . Fokus for ergoterapi for ADHD er at forbedre skole -og arbejdsindsats ved at fremhæve selvforvaltning teknikker .

sanseintegrativ


Sensorisk integration behandling giver patienten med regulerede stimulation af de fem sanser . Dens hensigt er at bistå patienten i en effektiv organisering og tolkning sensorisk information .

Selvregulering Programmer


Selvregulering programmer er designet til at undervise ADHD patienter , hvordan man regulere deres opmærksomhed og fokus på mere effektiv koncentrere sig om opgaver . En af de mest populære af disse programmer er ALERT , som er rettet mod både børn og voksne ( se Resources ) .

Sensory Kredsløb og Diets


Dette indgreb indebærer en omhyggelig forvaltning af sanseindtryk ( sensorisk kost ) og regulering af årvågenhed niveauer ( sensorisk kredsløb ) til at genvinde fokus efter pauser ( for eksempel efter frokost ) og bevare koncentrationen i hele arbejdsdagen .

Sport

ADHD patienter opfordres til at deltage i fysisk aktivitet , især organiseret sport. Dette giver mulighed for en omlægning af hyperaktive energi i en socialt hensigtsmæssig og gavnlig aktivitet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------