Position: sygdoms > 8 >

Forskellen mellem Finacea & azelex

   Finacea og Avelex er lignende stoffer , der behandler symptomerne på acne og rosacea . Med den rette diagnose og behandling , kan personer, der lider af disse betingelser tage det første skridt til at afhjælpe deres symptomer

Finacea


Finacea er et varemærke for den aktuelle medicin kaldet Azelainsyre gel , fremstillet af Berlex Laboratories . Ifølge den amerikanske National Library of Medicine , er det anvendes til behandling af acne og rosacea , en hudsygdom , der forårsager en rød udslæt og bumser i ansigtet . Finacea er godkendt af Food and Drug Administration ( FDA ) , og er kun tilgængelig ved recept .

Azelex


Azelex er en FDA-godkendt lægemiddel fremstillet af Allergan , Inc. Det er varemærket for Azelainsyre fløde , og er også brugt til behandling af acne og rosacea . Det er kun tilgængeligt ved recept . Den Azelex hjemmeside hedder , at lægemidlet bekæmper de to vigtigste årsager til acne .

Overvejelser


Selvom Azalex og Finacea er meget ens medicin , er der nogle bemærkelsesværdige forskelle mellem de to . Azalex er en creme , mens Finacea er en gel , men den grundlæggende ingrediens i hver enkelt medicin er den samme . Kvinder vil være interesseret i at vide , at ifølge Dr. Lenore S. Kakita , assisterende klinisk professor i dermatologi , UCLA School of Medicine , var Azelex designet specielt med kvinder i tankerne . Det kan anvendes under fugtighedscreme , solcreme , og endda makeup . Hvis en person lider af akne eller rosacea , skal hun rådføre sig med en hudlæge for at bestemme den bedste behandling mulighed for hende .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------