Position: sygdoms > 8 >

Hvad er tegn og symptomer på en allergi over for olivenolie og hvid aske træer?

   Oliventræer har været kendt for at producere alvorlige allergiske reaktioner hos mennesker , især i de første 4-5 uger af foråret . De, der bor i nærheden af hvide asketræer har en høj sandsynlighed for at blive følsomme over for pollen der produceres af disse træer . Pollen fra disse træer forårsager allergiske reaktioner hos nogle mennesker , de vigtigste symptomer er astma , allergisk rhinitis og allergisk konjunktivit for begge træsorter .

Astma


Astma henviser til hævelse og inflammation af luftvejene , der kan forårsage åndedrætsbesvær . Af de tre vigtigste symptomer på oliven og hvidt asketræ allergi , er dette den mest farlige . Hvis det fortsætter i mere end et par måneder , kan det ikke være et symptom på en allergi , som astma kan være en kronisk tilstand . Kontrol med din læge kan være en god idé .

allergisk rhinitis


Allergisk rhinitis hovedsageligt består af løbende næse , rindende og kløende øjne , konstant nysen , træthed , ondt i halsen , tilstoppet næse , hovedpine og hoste . Det er en gruppe af symptomer fokuseret i næse . Dette symptom skyldes både hvide aske -og oliventræer .

allergisk conjunctivitis


Dette er en irritation af membranen foring øjenlåg . Det kaldes også " pink eye ", og er præget af kløende , rindende øjne . Konjunktivitis kan også omfatte hævede øjne , smerte og /eller rødme . Den måde at skelne dette fra snue er , at det alene giver øjenproblemer .

Forebyggelse Symptomer

Hvis du bor i et område med et stort antal af aske eller oliventræer , kan du ikke undgå at deres pollen . For at begrænse dine symptomer , bliver inde fra 10:00 til 04:00 og på blæsende dage eller dage med høj luftfugtighed , fordi pollen er mere tilbøjelige til at være i luften på disse tidspunkter . Holde bilen vinduer skal være lukket , når de rejser og brusebadning efter at være udenfor kan også medvirke til at begrænse pollen eksponering og allergiske reaktioner .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------