Position: sygdoms > 8 >

analytiske depression

   Depression er en psykisk sygdom, har ødelæggende virkninger på livet af mange , og siden fødslen af moderne psykologi , har det medicinske samfund kæmpede for at forklare dens oprindelse . I 202C to forskere præsenterede en ny teori til at forklare depression på grund af sin evolutionære fordele

Analytisk-drøvtygningens Hypotese


Psykiater Andy Thomson og psykolog Paul Andrews har udviklet en teori til at forklare unipolær eller større , depression kaldet " analytisk-drøvtygning hypotese . " Teorien hedder det, at depression er en tilpasning , der ikke har været udvalgt af befolkningen , fordi en af sine vigtigste symptomer , analytisk tankemønstre , har evolutionære fordele . Ifølge deres undersøgelse , offentliggjort i tidsskriftet Psykologi Review i juli 202C " Det analytiske-drøvtygningens hypotese foreslår, at depression er en udviklet reaktion på komplekse problemer , hvis funktion er at minimere forstyrrelser og opretholde analyse af disse problemer . "

Depression og Brain


Anderson og Thomson 's undersøgelse af depression , samt som anden forskning , herunder en 2010 undersøgelse foretaget af hjerneforskere i Kina , viste, at depressive patienter havde øget blodgennemstrømning til det område i hjernen der er forbundet med analytisk tænkning , til venstre ventrolaterale prefrontal cortex. Denne del af hjernen er også forbundet med evnen til at være opmærksomme og kognitiv talenter som verbum konjugation . Disse fund kan forklare , hvorfor ruminative tankemønstre er forbundet med depression kan faktisk hjælpe den deprimerede person til problem- løse .

Kognitiv terapi


Mens analytisk tænkning , der kommer med depression kan have en skjult hovedet , som Anderson og Thomson teoretisere , står det fast , at depression er en smertefuld sygdom , som kan have en ødelæggende virkning på den person, der lider af det . Mange mennesker lider af depression kræver terapeutisk behandling , i form af medicin og /eller psykoterapi , med henblik på at forvalte deres symptomer .Hvis " analytisk-drøvtygningens hypotese " gælder , typer af kognitiv terapi , som underviser patienten til at fokusere på , hvordan tanker bidrage til depression , kan være en integreret del af sin behandling . Undersøgelser foretaget af Psykolog Steven Hollon af Vanderbilt Kennedy Center viser , at patienter, der fik kognitiv adfærdsterapi faktisk kan gøre det bedre end dem, der blev behandlet med kun antidepressiva , da den teknik lærer dem , hvordan man tackler de problematiske tanker . Dog bør man lider af depression konsultere en sundhedsprofessionel , inden der træffes beslutning om et behandlingsforløb .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------