Position: sygdoms > 8 >

baby hudproblemer og vand fluor

   Vand fra hanen i mange byer indeholder fluorid samt i specielt-mærket flaske vand til børn . Fluorid er et kemisk stof tilsættes vand for at hjælpe med at forhindre huller i tænderne. Der er dog rapporter om negative bivirkninger

Concern


Babyer , der er fodret formel blandes med fluoriseret vand kan være i fare for dermatitis og andre hudproblemer . Derudover American Dental Association siger spædbørn yngre end 1 , bør ikke indtage fluoriseret vand for at undgå dental fluorose . Fluorose er resultatet af indtagelsen for meget fluor i tanden danne år , forårsage skade på emaljen -dannende celler i tænderne , som kan føre til porøst , misfarvede tænder .

Identifikation


Hvis dit barn har hudproblemer , du kan være i stand til at identificere , hvis vandet fluor er årsagen. Udskift dit barns normale drikkevand med renset vand , som ikke indeholder fluor . Hvis der efter et par dage af fluor-frit vand din babys hud rydder op , kan han være allergiske over for fluorid .

Effects


Om en procent af befolkningen er allergisk over for fluor . Men der er også tegn på, at fluor kan forstyrre hjernens normale funktioner hos børn . Topikal fluorid ansøgning er rapporteret til at være den eneste nødvendige fluor for at forebygge huller i tænderne , så børste tænder er sikkert og effektivt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------