Position: sygdoms > 8 >

er opvaskemiddel god til behandling af lus ?

  

parabol Sæbe kan være en del af en behandlingsplan


opvaskemiddel anbefales ofte som en del af en strategi for behandling af hovedlus . The School District of Black River Falls publikationen " Fakta om hovedlus " anbefaler dækker håret i mayonnaise eller olie som en del af behandlingen og vask håret med opvaskesæbe som et sidste skridt . Mange lus behandling planer opfordring til dækker håret i olie , opvaskesæbe ofte anvendes til at fjerne disse olier fra hår og hovedbund .

parabol Sæbe alene er ikke effektiv mod Lus


Vask håret alene med sæbe eller shampoo er ikke tilstrækkeligt behandling for lus . Ifølge University of Nebraska i Lincoln , en kam er specielt designet til at fjerne lus er en vigtig del af behandlingen af hovedlus .

Bottom Line


parabol sæbe kan være en del af lus behandling , men bør ikke være den eneste metode anvendt. University of Nebraska i Lincoln anbefaler følgende metode : dækker håret i salat olie og kam håret grundigt med en lus kam for at fjerne lus . Dukkert kammen i varmt vand med en sprøjte opvaskemiddel efter hver brug for at holde kammen ren . Hår kan vaskes i opvaskesæbe eller shampoo efter behandlingen for at fjerne olien .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------