Position: sygdoms > 8 >

fordelene ved en sympathectomy

   En sympathectomy er en kirurgisk procedure, der omfatter den sympatiske nervesystem i den menneskelige krop . Den procedure effektivt destruerer cellerne inden for dette system i et forsøg på at forbedre funktionaliteten af dele af kroppen er ramt af sygdom . Ifølge den Kirurgi Encyclopedia , har sympathectomy over en 90 procent succesrate for at lindre symptomer på visse sygdomme i nervesystemet .

en kur mod overdreven sveden


Ifølge University of Maryland Medical Center , dem, der har en thoracoscopic sympathectomy til at løse alvorlige hyperhidrosis finde den procedure eliminerer overdreven sveden af armhuler og hænder . Starten af disse ydelser er ofte instant , med patienter, som rapporterede mangel af overdreven sveden så tidligt som opvågningsstuen . Patienterne kan også mærke en sidegevinst af nedsat svedproduktion i fødderne som følge af proceduren.

Svær underekstremitet Iskæmi


En Holland undersøgelse af 60 patienter udført i 1998 af Driel Van Repealer fundet dem med svær underekstremitet iskæmi , en sygdom i det perifere vaskulære system , fik lindring gennem en lumbal sympathectomy . I undersøgelsen rapporterede smertelindring i benene , en heling af sår og ingen amputationer seks måneder uden dødsfald . Denne stigning i lemmer overlevelsesprocent er den største fordel ved denne procedure , da det giver læger mere tid til at forbedre eller bevare arteriel blodgennemstrømning .

forbedret bevægelse og funktionalitet


Ifølge hjemmesiden for bedste evidens Emner , en lignende medicinsk undersøgelse foretaget i Europa i 2002 fandt , at kirurgiske lumbal sympathectomy også kunne bruges til at forbedre bevægelse . Den gennemførte undersøgelse proceduren for 385 patienter med resten smerter , iskæmisk læsioner og alvorlige haltende . Undersøgelsen viste forbedret led funktionalitet , reduktion af smerter og en stigning i vævet temperaturen af benet angiver bedre blodgennemstrømning efter et år . Ingen dødsfald blev rapporteret i undersøgelsen.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------