Position: sygdoms > 8 >

gør skæl gør dit hår falde ud ?

  

Skæl kan bidrage til hårtab


Ifølge Medical News dag kan skæl bidrage til hårtab . Forårsaget af en svamp kaldet Malazzesia globosa det er sædvanligvis findes svævende i luften , skæl årsager afskalning og kløe i hovedbunden . Forskning har fundet , at med kun 90 minutters uafbrudt ridse , er det muligt at udtrække alle de cuticular skala-en beskyttende skjold på de enkelte hår-off et hår akslen . Derfor er hårstrået permanent beskadiget , hvilket ofte fører til hårtab .

Skæl Forårsager ikke Hårtab


Skæl per se er ikke menes at forårsage hårtab . Ifølge Overlevende Hårtab , kan betydelige hår tabt gennem ødelæggende reaktioner på skæl . For eksempel , skrabe hyppige ( trækkraft alopeci ) og kraftfulde plukning af flager og skalaer kan føre til hårtab . Derudover kan overusing hårde behandlinger og stress og psykiske problemer også føre til hårtab .

Bottom Line


Skæl alene er en udbredt opfattelse ikke at forårsage hårtab . Men hvis det ikke er lykkedes effektivt , kan hårtab forekomme som et biprodukt af betingelsen . Ifølge Doctor Draelos fra Medical News dag er balsam , der indeholder zinkpyrithion den mest effektive middel mod skæl , da de hindrer genvækst af svampen , således optræder som en forebyggende foranstaltning for både skæl og hårtab er forbundet med ridser .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------