Position: sygdoms > 8 >

hjælp til svimmelhed

  Svimmelhed kan desorienterende og frustrerende at beskæftige sig med . Svimmelhed kan være forårsaget af en række ting , såsom dehydrering , opkastning , sygdomme som forkølelse eller influenza , eller endda visse lægemidler . At lære at afhjælpe svimmelhed kan gøre hele forskellen i at hjælpe dig med at håndtere det problem, næste gang du har en svimmelhedsanfald

Du skal bruge: .
ingefær ( frisk )
. Kartoffelskræller.
Hakkekniv .
1 kop vand .

Pot .
Komfur .
Kaffe krus .
Citron .1 .
Køb en frisk ingefær fra din lokale helsekostforretning . Forsikre ingefær er fast og frisk . Afbryde et lille stykke af det , hvis det gør en ren snapper støj , så er det på sin friskeste , mens hvis det er blødt og /eller grødet prøve at finde en anden
2

Skyl root under koldt vand , så skræl den med en kartoffelskræller . Skær det i tynde skiver , ca ½-tommer tyk , længde-kloge , så du har lange skiver af ingefær som din slutresultatet .
3 .

Kog en kop vand i cirka fem minutter på medium varme , kaste og derefter i tre skiver af dine ingefær og dække . Lad sidde på medium varme i yderligere fem minutter.
4 .
Hæld vand , med skiver , i en kaffekop omhyggeligt . Tag en citron og skære en lille skive ud af det , og presse saft af skive i din te . Lad teen afkøle , indtil det er din foretrukne temperatur . Tygge på stykker af ingefær sidesten i te til yderligere hjælp med svimmelhed .

gode råd og advarsler


 • at afhjælpe svimmelhed endnu mere , kan du prøve liggende eller siddende ned når du drikker din te , og læg en kold klud på tværs af din pande .
 • Sommetider svimmelhed kan være forårsaget af forkert næring eller sult , som blodsukker og energi er lavt . Hvis du opdager, at du ikke har spist noget i de sidste fire eller fem timer , så prøv at spise noget proteinrigt , som en hårdkogt æg eller en halv kop mandler , og drikke en kop juice .
 • parfumerede olier kan hjælpe behandle svimmelhed så godt. Populære dem til at prøve , er lavendel , rosmarin , ingefær og basilikum . Du kan sniffe dem fra flasken , eller for mere afslapning , kaste tre eller fire spiseskefulde til et varmt bad og blød i duften .
 • Hvis du har en alvorlig svimmelhed , der varer ved , søge lægehjælp straks, da det kan være et tegn på et alvorligt sundhedsproblem .
 • Hvis din svimmelhed præsenterer sig selv efter et alvorligt fald eller slag til hovedet , lægehjælp søge , da hovedskader , at de nuværende med svimmelhed kan være tegn på en mere alvorlig indvortes skade .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------