Position: sygdoms > 8 >

hvad der forårsager øjet ikke at se klart ?

   Nogle synshandicap problemerne er mindre forlod , der kan løses ved hjælp af korrigerende linser , mens andre kan være et resultat af udviklingsmæssige problemer i strukturen af selve øjet . Hel eller delvis tab af synet kan forekomme i disse tilfælde. Vellykkede behandlinger for øjenproblemer varierer betydeligt afhængigt af sværhedsgraden af tilstanden .

amblyopi


amblyopi , der ofte omtales som dovent øje , er en udviklingsmæssig værdiforringelse i et enkelt øje . Amblyopi er normalt ikke forbundet med et problem med øje sundhed og kan normalt ikke behandles med korrigerende linser . Amblyopi er ofte forårsaget af en uregelmæssig brug af det ene øje i forhold til en anden . Dette kan forekomme , når det ene øje er meget stærkere end den anden , hvilket resulterer i det ene øje bliver dovne på grund af manglende brug . Amblyopi opstår typisk , før de fylder 6 .

Grå stær


Grå stær er en uklar , forvrænget område af et øje linse . Grå stær stop lys fra passerer gennem objektivet , hvilket resulterer i nedsat syn , som anført på kidshealth. org . Betingelsen kan være alvorlige , afhængig af hvor stor grå stær er , og hvor på linsen de er placeret . Grå stær opstår som regel hos personer ældre end 55 , men nogle gange udvikler hos spædbørn og børn . Zink og vitamin E og C indeholder næringsstoffer , der fremmer godt øje helbred og kan hjælpe med at forhindre grå stær .

Astigmatism


Astigmatism er en synshandicappet forårsaget af en usædvanlig form af hornhinden , den ydre dækker i øjet, eller objektivets krumning på indersiden af øjet . Denne forhindrer, at lys hvilende korrekt på nethinden , hvilket resulterer i sløret syn . Ifølge den amerikanske optometric Association , let astigmatisme er fælles og ikke forringer normale syn funktioner . Større astigmatisme , kan dog forårsage hovedpine ud over de visuelle gener . Den nøjagtige årsager til bygningsfejl er ukendt . De kan være en arvelig tilstand, og kan forværres med alderen .

Glaukom

Glaukom opstår, når højere tryk i øjet skader nervefibre i synsnerven . Opbygning af tryk opstår, når de kanaler , der tillader øjet væske til at dræne væk fra øjet bliver overbelastet , som angivet på New Hampshire Blinde og synshandicappede hjemmeside . Når dette sker , kan synstab forekomme . Afroamerikanere , personer over 60 år og personer med en familiær disposition for grøn stær er i større risiko for at pådrage sig tilstand . Afhængigt af sværhedsgraden af den tilstand , kan grøn stær behandles med medicin , kirurgi eller ved dræning implantater , hvornår en lille silikoneslange er implanteret i øjet give væske tømmes .

Konjunktivitis

Den tynde , klare lag , at rederierne i menneskelige øjenlåg og skjolde det hvide del af øjet kaldes bindehinden . Når dette bliver betændt , kaldes det konjunktivitis , en smitsom tilstand, som kan foretage en enkelt øje eller begge dele. Konjunktivitis er undertiden benævnt pink øjet og er især almindeligt hos børn . Konjunktivitis kan være forårsaget af en bakteriel infektion eller en allergisk reaktion over for røg , klor eller ingredienser fundet i kosmetiske produkter . Symptomer på konjunktivitis inkluderer overdreven gråd , øjenlåg hævelse , lysfølsomhed og en brændende fornemmelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------