Position: sygdoms > 8 >

hvad er de behandlinger af overspisere ?

   Overspisning lidelser er også kaldet binge spise og kompulsiv spise . Patienter med disse lidelser har svært ved at kontrollere mængden af mad , de spiser . En kemisk ubalance normalt driver tvang og /eller psykiske tilstand , som skal løses , før en vellykket behandling for overspisning . Derfor vil de fleste behandlingsprogrammer for overspisere adresse mere end bare mad . Dog skal mange programmer også få patientens krop til en sund tilstand , før behandlingen påbegyndes , da mange patienter kommer til programmet , der lider af de barske konsekvenser af overspisning og sygelig fedme .

Sundhed Komponent


Når de deltager i et program for overspisere , gå patienter om kost designet af sundhedspersonale til at gøre kroppen sundere . Overspisere tendens til at have-eller er i forhøjet risiko for-diabetes , højt blodtryk , hjertesygdomme og andre tilstande forårsaget af fedme og spiser tomme kalorier . Den kost består af fødevarer, at disse patienter skal spise for at overleve deres betingelser , der er sekundære til den overspisning . Senere i behandling , lærer kost patienter måder at bruge fødevarer som brændsel behov for kroppen i modsætning til et lægemiddel eller maske for dybere psykiske traumer .

Behavioral Therapy


Overspisning , ligesom andre kompulsiv betingelser , har en adfærdsmæssige komponent , der brændstoffer tilstanden. Den overspisning , sammen med den usunde fødevarer, overspisere tilbøjelige til at spise , bliver en dårlig vane behandling programmet skal bryde . Dette er formålet med adfærdsterapi . Patienter lærer måder at distrahere sig fra trangen , erstatte andre former for adfærd for binge spise og praksis sunde spisevaner . Målet er at vende disse patienter videre til en sundere , aktiv livsstil og sunde vaner , der er nonconducive til binging . Nogle adfærdsmæssige helsebehandlinger også følelsesmæssig ændring terapi . De arbejder alle for at hjælpe patienterne kontrollere deres spisning .

Psykoterapi


Et af de vigtigste dele af overspisning behandling er psykoterapi . Overspisning patienter er ofte kendt for at lide af depression , angst og andre psykiske betingelser . Den psykoterapi del består af medicinske behandlingsmetoder og private og gruppemøder med henblik på at komme til roden af problemet , som mentalt og følelsesmæssigt fodrer overspisning . Psykiatere og /eller psykologer lede denne del af behandlingen , og ser ofte patienter efter de forlader stationær del af behandlingen .

hospitalsindlæggelse

hospitalsindlæggelse programmer skal patienterne at leve i et behandlingsanlæg , indtil de har afsluttet programmet eller har de nødvendige færdigheder til at bo hjemme uden binging . Medicinske fagfolk , diætister , ernæringseksperter og fitness og rehabiliterende specialister er alle på hånden . Værelser i anlægget er beregnet til privat brug og er udstyret til at håndtere de svært overvægtige patienter , som er stykker af udstyr som kørestole og vandrere . Det personale overvåger patienter nøje for sundhed, sikkerhed og overholdelse .

Ambulant /Vedligeholdelse Programmer

Den overspisning behandling fortsætter med ambulant behandling i form af hyppige møder , check-in og gruppemøder . Patienterne er ikke helbredes , når de forlader behandlingsstedet , men kan få succes med hjælp af vedligeholdelsesprogrammer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------