Position: sygdoms > 8 >

hvad er konsolidering i lungerne ?

   Lungerne er to SAC-lignende organer i brystet , der tillader udveksling af gasser mellem atmosfæren og blod . Lunge konsolidering opstår , når lungerne er smittet og bliver fyldt med væske . Lungebetændelse er den vigtigste årsag til konsolidering

Det Lungerne


Hos mennesker er lungerne placeret i brysthulen ( thorax ) . De er SAC-lignende organer , hvis tynde , hindeagtige væv støtte i udvekslingen af ilt og kuldioxid mellem luften åndede ind og blodet . Ligesom andre organer , er lunger modtagelige for smitte fra virus , bakterier og svampe , en betingelse der almindeligvis omtales som lungebetændelse .

lungebetændelse


Lungebetændelse, ophobning af væske i lungerne , opstår , når lungerne er smittet med mikrober eller på anden måde beskadiges . Da kroppen reagerer på infektion eller betændelse , lungevæv udskiller en væske . Denne væske er består af vand , protein , hvide blodlegemer og mikrobielle urenheder . Hoste og spasmer støtte i at komme af med væsken . Men der er tidspunkter , hvor væsken bygges op hurtigere, end det kan elimineres , hvilket lungevæv skade .

Konsolidering


Konsolidering i lungerne opstår , når den akkumulerede væske får lungevævet at blive stiv og ude af stand til at udveksle gasser . Symptomerne på dette er brystsmerter , hoste og feber . En sundhedsperson kan bruge en fysisk undersøgelse for at kontrollere, om konsolidering . Men , bryst x-ray -teknologi gør diagnosticere konsolidering en mere præcis videnskab .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------