Position: sygdoms > 8 >

hvad er venofer patient bistandsprogram ?

   Læger ordinere Venofer hos patienter i hæmodialyse , der lider af jernmangel . Amerikanske Regent tilbyder Venofer gratis til kvalificerede patienter , som ikke har råd til medicin , de har brug

Berettigelsen


Patienterne må ikke have sygeforsikring og må ikke kvalificere sig til Medicare eller Medicaid . De skal være amerikanske statsborgere eller fastboende . Amerikanske Regent kan kræve patienter til at fremlægge bevis for statsborgerskab . Patienterne skal også opfylde indkomst retningslinjer, der fastsættes af den amerikanske Regent .

Sådan Anvend


Download en ansøgning fra det amerikanske Regent hjemmeside ( se Resources ) . En læge eller anden sundhedsperson skal udfylde ansøgningen og sende den til adressen på ansøgningen. Behandlere kan også anvende på vegne af patienter over telefonen ved at ringe 800-282-7712 .

hvordan programmet virker


Amerikanske Regents sender en måneds forsyning af Venofer til patientens læge eller dialysebehandling center . I slutningen af hver måned sender sundhedspleje udbyder i en anmodning om en måned 's forsyning .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------