Position: sygdoms > 8 >

hvordan man kan forhindre alopeci androgenetica med kost

  Alopeci er den medicinske betegnelse bruges til at beskrive forhold , der fører til hårtab . Hårtab kan have flere årsager , herunder genetik . Hårtab i forbindelse med et defekt gen kategoriseres som alopeci androgenetica og er fastgjort til X genet . Af denne grund er der en tendens mænd med hårtab at spejle deres mors far . Kvinder og børn , men kan også lider af alopecia androgenetica , selvom det er mindre almindeligt . Selv om det måske ikke er muligt helt at undgå alopeci androgenetica via en sund kost , justere dine spisevaner kan mindske dine chancer for at opleve alvorlige hårtab på grund af en genetisk link .

Du skal bruge:
Protein-rig mad
. Jerntilskud .
Multivitamin .
Krydderurter.


1 .
Spis protein ved hvert måltid . Proteinmangel kan forværre alopeci androgenetica og øge dine chancer for at udvikle permanent hårtab eller udtynding . En afbalanceret blanding af animalske og vegetariske-baseret protein er at foretrække frem for en streng vegetarisk regime .
2 .
Tag en jerntilskud . Lavt jern niveauer kan også udløse gener , der er forbundet med genetisk forbundet hårtab .

3 .
Tag en daglig multivitamin med højt indhold af B- vitaminer .
4 .
tillægget din kost med urter , der understøtter hår og væv sundhed , som gingko biloba , biotin og kæmpenatlysolie .
5 .

omfatte fødevarer med et højt vitamin A. Denne omfatter valg såsom kål , broccoli , fiskeolie , ferskner og mejeriprodukter produkter . Vitamin A fremmer sund olieproduktionen i din hovedbund og er en antioxidant .
6 .
Forbruge fødevarer med et højt C-vitamin , en anden antioxidant . Gode valg i denne kategori omfatter forskellige citrusfrugter , dybe grønne grønsager , peber og tomater .
7 .
Få nok calcium . Calcium er en celle-bygning sammensatte og findes i alle mejeriprodukter , samt fisk , nødder og frø .
8 .
Tilføj kosten jod til din spise plan . Mange tilfælde af alopeci androgenetica som forværres af problemer med skjoldbruskkirtlen . Jod styrer hormonet regulering opgaven i skjoldbruskkirtlen . Kosten jod findes i fisk og andre produkter fra havet , beriget salt og hvidløg .

gode råd og advarsler


 • Drik masser af vand for at sikre , at din krop kan regulere kosten ændringer, du foretager.
 • Diætmad ændringer mere effektiv i behandling af hårtab androgenetica når du begynder et program tidligt, og før symptomerne er tydelige .
 • Det er muligt at tage en overdosis på nogle vitamin-og mineraltilskud . Følg de anbefalede doser for at undgå dette problem .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------