Position: sygdoms > 8 >

hvordan man kan sove i en stol med et tæppe

  Få en god nats søvn er nemt at gøre, når du er komfortabel og afslappet i din egen seng . Der kan være en tid , når du ikke er i stand til at sove i din seng , men er nødt til at gå ned på en vens eller familiemedlems hus og sover i en stol . Med en komfortabel tæppe og pude , kan du læne dig tilbage , slappe af , falde i søvn i en stol , og har en god nats søvn

Du skal bruge: .
Puf
Hovedpude.
Aromaterapi stearinlys .
Svage lyde CD .

Ørepropper .
Øjenmaske .


1 .
Vælg den stol, du vil sove i , og tæppet du vil sove med . Det er også nyttigt at bruge en fodskammel og en pude at tilføje til din komfort . Sæt din tæppe , stol , fodskammel og pude i et rum , hvor der ikke er nogen støj , der kan forstyrre din søvn .

2 .
Light aromaterapi stearinlys og tage et varmt bad . Duften af aromaterapi vil hjælpe dig til at slappe af, som du gør dig klar til at sove i stolen med et tæppe . Sæt på komfortabel pyjamas , når du er færdig med at tage et bad .
3 .
Pust lysene ud og drej temperaturen i rummet , at du vil sove i til 65 grader Fahrenheit eller til en temperatur der gør dig behageligt . En kølig , godt ventileret rum giver dig mulighed for at sove komfortabelt .
4 .

Tænd radioen til at spille en cd med beroligende bløde lyde . Dette medvirker til at slappe af dit sind og krop til at sove komfortabelt . Alternativt kan du indsætte dit ørepropper for at fjerne enhver støj , som ville forstyrre din søvn i stolen .
5 .
Sluk lys og elektronik , såsom tv og computer , for at forberede din krop til at hvile , og trække gardinerne for , så det er mørkt i rummet . Klare lys kan afbryde sove , og når det er mørkt , din biologiske ur udløser et hormon kaldet melatonin i kroppen , hvilket gør du føler dig søvnig .
6 .
Sæt dig ned i stolen , og prop fødderne op på fodskammel . Sæt din pude bag hovedet , og sætte din øjenmaske på . Tag din dyne og træk den op til dine skuldre for at få afslappet og klar til at falde i søvn med armene ved siderne .
7 .
Tag dybe langsomme vejrtrækninger og forestille sig en rolig og beroligende sted , såsom stranden , slappe af til din krop og sove .

gode råd og advarsler


 • Vælg en stol med armlæn , så du ikke falder ud af stolen , når du falder i en dyb søvn .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------