Position: sygdoms > 8 >

om Wyeth patient bistandsprogram

   Wyeth , er et datterselskab af Pfizer , tilbyder en patient-bistandsprogram for kvalificerede patienter , der har behov medicin lavet af dette selskab , der ikke har råd til at betale for dem . Virksomheden leverer medicin til kvalificerede patienter uden beregning

tilgængelige assistance


Som i 2010 , medikamenter til rådighed via Wyeth Patient Assistance Program omfatter Effexor , Phospholine Iodid , Premarin , Premphase , Pristiq , Protonix og Trecator . Patienterne kan modtage 90-dages forsyninger af de fleste lægemidler gennem programmet med undtagelse af Protonix ; patienter kan kun modtage 60-dages levering af dette lægemiddel . Wyeth mails medicin direkte til patienter eller til patienter ' læger .

Støtteberettigelse


Patienter skal tjene mindre end 200 procent af det nuværende fattigdom niveau , som har utilstrækkelige midler til at betale for den medicin og har ingen forsikringsdækning for medicin, de har brug for . Kun amerikanske borgere kvalificere sig til Wyeth Patient Assistance Program .

Ansøgning om bistand


Download en ansøgning på Wyeth hjemmeside ( se Resources ) . Den ordinerende læge skal underskrive ansøgningen. Så mail den til Wyeth Pharmaceutical Assistance Foundation på adressen på ansøgningen . Patienten skal anvende hvert år .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------