Position: sygdoms > 8 >

paralytisk blære forårsager

   Blæren er et organ lavet af muskel , der fungerer som et reservoir for urinen . Blæren 's detrusormuskel udvider i alle retninger for at imødekomme urinen som blæren fyldes . Sensoriske receptorer videregive disse oplysninger til rygmarven , som sender en besked til at advare hjernen , at det er tid til at tømme urinen fra kroppen .En paralytisk blære kaldes også en neurogen blære , og opstår, når den sensoriske nervefibre af blæren er ødelagt , hvilket gør dem ude af stand til at sende det budskab, at blæren er fuld . En unormal mængde urin bygger op og og blære distends , hvilket resulterer i tab af blærekontrol og tab af lyst til at urinere . Forskellige ting kan forårsage en paralytisk blære .

tabes dorsalis


tabes dorsalis er en neurologisk lidelse , hvor posterior rygmarv kolonner degenerere , ifølge mercksource. com . Denne degeneration forårsager en forstyrrelse i reflekser og fornemmelser i kroppen . Tabes dorsalis er forårsaget af syfilis , og patienten måske ikke udviser nogen symptomer , indtil fem til 20 år efter den oprindelige infektion .

perniciøs anæmi


Perniciøs anæmi er en type af megaloblastær anæmi og ses typisk i ældre voksne . Denne type anæmi skyldes mangel på intrinsic factor ( et glycoprotein ) , hvilket resulterer i unormal dannelse af blodplader , leukocytter og erythrocytter , forårsager manglende evne til at absorbere vitamin B12 . Når venstre ubehandlet , kan det resultere i permanent neurologiske skader på kroppen og tarm sygdom . Det kan også resultere i skader på rygmarven , som kan forårsage en paralytisk blære .

rygmarv Læsioner


En paralytisk blære kan medføre en beskadigelse af rygmarven på grund af en infektion , traume , multipel sklerose eller en tumor . Skader på rygmarven kan resultere i en delvis eller totalt tab af blærekontrol , eller evnen til at gemme urin i blæren .

hjerneskade

Skade på frontallapperne i hjernen kan også forårsage vandladning ( vandladning ) lidelser . Denne del af hjernen styrer blæren fornemmelse og følelse af bækkenbunden .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------