Position: sygdoms > 8 >

thallium -201 farve & nyrefunktion

   Ifølge National Kidney Foundation , lider mere end 26 millioner mennesker i USA fra kronisk nyresygdom , også kendt som kronisk nyresygdom . I visse tilfælde vil en læge ordinere undersøgelser, der omfatter anvendelse af thallium -201 farve til at teste for nedsat nyrefunktion

Du skal bruge: .
pincet
Sprit .
Vatkugler .
Papirhåndklæder .
Vatpind .
Anti-svampe creme .

Identifikation


Thallium -201 er radioaktivt farvestof anvendes til en række diagnostiske procedurer . Ifølge American Journal of Roentgenology omfatter disse en vurdering af en række maligne tumorer , nyrefunktion og evaluering af perifer karsygdom .

Betydning


Ifølge den vestlige Journal of Medicine , thallium -201 ophobes på et hastigt tempo i menneskelige organer , især nyrerne . Af denne grund thallium -201 er udnyttet i de diagnostiske procedurer, som måler nyrefunktionen .

Funktion


Når thallium -201 farve bruges til at diagnosticere nyrefunktion , er det administreres intravenøst , og observeret af en radiolog , som det gør sin vej gennem blodbanen til nyrerne . Ifølge den Brigham and Women's Hospital , vil det så viser områder abnormitet i nyrecellerne , afhængigt af absorberede mængde af farve . Kun en medicinsk uddannet som læge eller radiolog kan præcist fortolke resultaterne.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------