Position: sygdoms > 8 >

typer af Providencia bakterier

   Providencia er en slægt af gram-negative bakterier , der forårsager infektioner hos mennesker i urinvejene og mave skrifter , ifølge eMedicine .Den første arter af Providencia blev identificeret i 1904 af Rettger under en epidemi af høns kolera . Nogle gange , kan Providencia bakterier kan forveksles med de nært beslægtede slægten Proteus og Morganella . Kun i 1951 , foreslog Kauffmann navnet Providencia til slægten , som en henvisning til undersøgelser foretaget på Brown University i Providence , Rhode Island , ifølge eMedicine .Som rapporteret af Klinisk Mikrobiologisk Anmeldelser , der er fem arter i slægten Providencia : P. alcalifaciens , P. heimbachae , P. rettgeri , P. rustigianii og P. stuartii .

Providencia alcalifaciens


P. alcalifaciens er ofte relateret til gastroenteritis , der er blevet rapporteret hos både børn og voksne , ifølge eMedicine . I løbet af en undersøgelse fra 2005 , efter et udbrud af gastroenteritis af P. alcalifaciens i to børnehaver og en high school blev det konkluderet, at forekomsten af infektioner var højere hos børn ( 53 procent ) end voksne ( 36 procent ) , ifølge eMedicine .

Providencia heimbachae


Providencia heimbachae blev første gang beskrevet i 1986 af Müller et al . , efter fundet i pingvin afføring og aborterede kvæg foster , ifølge Journal of Clinical Microbiology . I 1999 blev P. heimbachae for første gang isoleret hos mennesker , der berøres af gastroenteritis .

Providencia rettgeri


Denne art er relateret til gastroenteritis i de fleste af de rapporterede tilfælde . Ifølge en undersøgelse udført i Japan og rapporteret af Journal of Medical Microbiology , patienter smittet med P. rettgeri lidt mavesmerter og opkastninger , som er karakteristisk for en P. rettgeri infektion .En anden case study rapporteret af eMedicine siger , at P. rettgeri var årsag til okulære infektioner , som conjunctivitis .

Providencia rustigianii

Providencia rustigianii var kendt som en undertype af Providencia alcalifaciens før 1983 , i henhold til PubMed . Sandsynlige P. alcalifaciens , er denne art lige relateret til gastroenteritis og andre infektioner i fordøjelsessystemet .

Providencia stuartii

P. stuartii er almindeligt i forbindelse med urinvejsinfektioner hos patienter med indlagt urinkatetre , ifølge eMedicine . I dette tilfælde er P. stuartii meget invasive , viser mere vedholdenhed hos kvinder end mandlige patienter , ifølge en undersøgelse fra 1994 rapporteret af eMedicine . Et case study rapporteret af samme kilde også beskrevet bakterier som årsag til endocarditis ( betændelse i hjertet ) .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------