Position: sygdoms > 8 >

typer af kiropraktik

   I slutningen af 1800-tallet opfandt amerikaneren David Palmer , hvad vi nu kender som kiropraktisk behandling . I 1898 , havde Palmer åbnede sin første kiropraktik skole i Iowa . Dag kiropraktorer i USA skal udholde strenge licenskrav . Mens mange i den medicinske samfund stadig tvivler på effektiviteten af kiropraktik pleje , det fortsætter med at vokse i popularitet . I USA alene er der mere end 50. 000 praktiserende kiropraktorer .

Relief


I første omgang , kiropraktik pleje almindeligvis fokuserer på at lindre patientens smerter . Relief-baserede pleje forsøg på at befri patienten nyligt udviklede smerter i stedet for på lang sigt ubehag . Denne smerte er almindeligt resultat af rygskader , der forårsager skader på nervesystemet i hele kroppen . Da hver skade er forskellige , vil mængden og hyppigheden af nødhjælp -baserede pleje afhængig af den enkelte .

Korrigerende


Når en patient har mere intensiv skader , er korrigerende kiropraktik pleje almindeligt anvendte . Målet med korrigerende pleje er at løse problemer med ryggen og krop , som har fundet sted over en lang periode uden hjælp. Korrigerende pleje er ideel for patienter , der lider med kroniske smerter og lidelser . På grund af sværhedsgraden af disse problemer , kan korrigerende kiropraktisk behandling tage flere sessioner , før du tager virkning .

Vedligeholdelse


Efter en person har modtaget nødhjælp-eller korrigerende-baserede kiropraktik pleje , vedligeholdelse pleje anvendes til at forhindre en ny skade . Ligegyldigt hvad sværhedsgraden er , efter at ryggen er blevet skadet og manipuleret det bliver meget svag og udsat for skade . Vedligeholdelse pleje bør være ansat inden for to til seks uger efter afslutningen af nødhjælp eller korrigerende omhu for at sikre varige resultater . Afhængig af den oprindelige skade , kan vedligeholdelse pleje være nødvendig for en længere periode .

Holistisk

Mens spinal manipulation er den mest almindelige praksis inden for kiropraktik pleje , er andre terapeutiske teknikker ofte ansat . For at fremme arbejdet udføres af kiropraktor , er mange patienter opfordres til at deltage i stretching , motion og fysisk terapi . Kiropraktorer kan også anbefale , at patienter gør ændringer i livsstil herunder ændringer i deres kost . Endelig har mange kiropraktorer indeholder teknologi med deres praksis ofte anvendte teknologier omfatter ultralyd og elektrisk nerve stimulation .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------