Position: hotel888 > 8 >

bedre hørelse & tale måneder aktiviteter

   Ifølge den Michigan State University Institut om den kommunikative Sciences og lidelser, har maj været udpeget som Bedre Hørelse og tale måned i over 75 år . Det var udpeget som en særlig måned for at øge offentlighedens bevidsthed og viden om personer med tale- , sprog -, høre- eller andre kommunikative lidelser . For at fejre denne specielle måned , tilbyder mange skoler , hospitaler og sundhed messer aktiviteter for at hjælpe andre opnå forståelse om hørelse og taleforstyrrelser .

Sponsor en PSA Plakat Contest


En måde at fremme bedre hørelse og tale måned er at holde en offentlig service-meddelelse plakat konkurrence . Børn eller teenagere kan oprette plakater , som fremmer høring screeninger , give fakta om hørelse og taleforstyrrelser eller minde andre om at skrue ned MP3-afspillere og andre lydenheder . Contest krav bør fremgå klart krav til størrelse , materialer retningslinjer , fakta til at omfatte på plakater og fuldstændig adgang former . Derudover skal du sørge for at tilbyde præmier og reklamere for konkurrencen inden for en skole , kirke , organisation eller samfund . Suppleret plakater kan fotokopieres eller lamineret og ophængt i vinduer i lokale virksomheder .

lave en bog Display


Tilskynd en skole eller offentlig bibliotekar til at foretage en bog display , der viser oplysninger om hørelse eller taleforstyrrelser . Lægelige oplysninger , bøger til forældre , kan biografier om berømte hørehæmmede personer og børnebøger om hørelse eller taleproblemer medtages . Vær sikker på at udlevere brochurer om Bedre Hørelse og tale måned for lånere at tage med dem .

Conduct Høring Screenings


At fremme måneder , adfærd hørt screeninger under en høring fair afholdt på skolen eller i lokalsamfundet . Sikker medicinsk udstyr , frivillige og ordentligt uddannet personale for at holde messen . Skab brochurer om farerne ved høje lyde og musik til at give til deltagerne .

Hold en Lytning Contest

Hold en lytter konkurrence inden for en skole eller anden organisation. Find digitale lydfiler med forskellige dyr , instrumenter , maskiner eller berømte stemmer og spille dem over en dag eller uge . Giv præmier til den person, som identificerer de mest lyde rigtigt .

Fact-en -dag kalender

Opret en enkelt side kalender for maj måned . Optag en høring eller tale faktisk hver dag for at præsentere vigtige fakta til offentligheden . Fordel kalendere til skoleelever , lokale organisationer eller kirker .

skrue ned ! Klistermærker

Har en udskrivning selskab producerer klistermærker med slagord om høj musik eller dreje musik ned . Give dem til børn og teenagere , tilskynde dem til at sætte dem på deres iPods , mobiltelefoner og videospil . Hvis udskrivningen selskab ydelser ikke er muligt , skal du udskrive etiketter fra en computer og har børn farve baggrunde først.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------