Position: hotel888 > 8 >

forskelle mellem boniva & Fosamax

   Boniva og Fosamax er de to førende receptpligtig medicin , der forhindrer og behandling af osteoporose , eller tab af knoglemasse. Både Fosamax og Boniva er i en klasse af lægemidler kaldet bisfosfonater , som er almindeligt ordineret til at opbygge knogletæthed og masse . Mens de lægemidler bruges til behandling af samme betingelse , at de også bære et par forskelle

Aktive Ingredienser


Mens begge stoffer er bisfosfonater , er Boniva 's generiske navn ibandronsyre eller ibandronate natrium . Det er en potent nitrogen -holdige bisphosphonater specielt designet som en månedlig knogle-tab behandling for postmenopausale kvinder , og anbefales ikke til mænd . Fosamax , på den anden side er en alendronic sur eller alendronat natrium , og kan tages af både mænd og kvinder . Det kan også behandle andre knoglesygdomme såsom Paget 's sygdom .

Bivirkninger


Mens begge stoffer kan have almindelige bivirkninger som halsbrand , kvalme , muskelsmerter , influenza symptomer og maveproblemer , en mere alvorlig bivirkning er blevet rapporteret for Fosamax brugere : Der var en rapporteret 23 tilfælde af kræft i spiserøret mellem oktober 1995 og maj 2008 med læger at finde en mulig forbindelse mellem Fosamax , kræft og den medicinske historie især patienter .

tid på markedet


Fosamax var den første FDA-godkendt lægemiddel til behandling af osteoporose og har været på markedet siden 1995 . Boniva gjorde sin debut på markedet i 2005 . På grund af sin 10-årige forspring , har der været flere rapporter om de langsigtede bivirkninger samt fordelene ved Fosamax .

indtagelse

Fosamax er en ugentlig medicin mens Boniva kan tages ¨¦n gang om måneden mundtligt , eller gives som en injektion hver tredje måned. Dem, der fik Boniva eller Fosamax mundtligt skal tage det første ting om morgenen på en tom mave , resterende oprejst for hele tiden og for en kort stund bagefter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------