Position: hotel888 > 8 >

hvad er fordelene ved domperidon ?

   Domperidon , også kaldet Motilium , er en ordineret medicin , der tages som regel oralt 30 minutter før måltider og ved sengetid . MedincineNet. com forklarer , at det kan have bivirkninger svimmelhed , mundtørhed , hovedpine , søvnbesvær , mavekramper og vandladningsbesvær . Men domperidon også fordele

Fordøjelsessystemet Assistance


Ifølge MedicineNet. com , Domperidone tillader bevægelse af næringsstoffer gennem fordøjelsessystemet og lindrer mave lidelser . Domperidon letter rejser af fødevarer som det kommer ind i maven gennem spiserøret og rejser i både små og store tarme hvor næringsstoffer ind i blodbanen og overførsel til kropslig celler .

Øger produktion af modermælk


Selvom domperidon stiger prolaktin , et hormon , der stimulerer hypofysen , til at producere modermælk , bør det ikke bruges som en første løsning til at støtte amning . Produktionen af prolaktin fra brug af domperidon betragtes som en bivirkning , fordi den forstyrrer dopamin , som reducerer produktionen af prolaktin fra hypofysen , forklarer The New Parents Guide hjemmeside . Tal med din læge om forholdsregler og bivirkninger før brug .

Lindrer Kvalme og opkastning


Domperidone kan ordineres til personer , der lider af kvalme på grund af visse former for medicin , ifølge MedicineNet. com . Domperidon også anvendes til at reducere opkastninger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------