Position: hotel888 > 8 >

hvordan man forbereder en anti - svampe salve disk

  Anti-svampe salve diske er små , sterile diske behandlet med anti-svampe creme eller salve . Disse diske er brugt i laboratorier til at teste effektiviteten af anti-svampe midler mod forskellige svampe . Nogle af de svampeinfektioner påvirker mennesker er ringorm og fodsvamp . Afprøvning af anti-svampe agenter hjælper kemikere og patologer lære den bedste salver og cremer for en vellykket behandling af forskellige svampe

Du skal bruge: .
pincet
Sprit .
Vatkugler .
Papirhåndklæder .

Vatpind .
Anti-svampe creme .


1 .
steriliseres en pincet ved iblødsætning et stykke vat i sprit og aftørre pincet med sprit . Læg pincet på et stykke køkkenrulle og lad dem tørre .

2 .
Grib fat en steril disk fra beholderen ved hjælp af steriliseret pincet . Læg sterile disken på et rent stykke køkkenrulle .
3 .
Squeeze anti-svampe creme på en vatpind . Gnid den anti-svampe creme på sterile disken med vatpind . Påfør nok til at gøre et tyndt lag over hele side af disken .
4 .

Løft sterile disken belagt med anti-svampe medicin og tryk ind i en agarplade med svampen der skal testes allerede i det . Skub den sterile disken i , medicineret side mod svampen , så den medicin kommer i kontakt med svampen .

gode råd og advarsler


 • Hvis du har mistanke om en svampeinfektion , se din læge for kontrol og en recept , hvis det er nødvendigt .
 • Svampeinfektioner spredes fra en person til en anden . Hvis du har en svampeinfektion , skal du sørge for at vaske overflader er du kommet i kontakt med , såsom brusebad eller strøelse , for at mindske overførsel af svampen .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------