Position: hotel888 > 8 >

hvordan metal påvirke resultaterne af en PET-scanning ?

   Imaging tests giver læger at se, hvad der sker inde i din krop og hjælper dem diagnosticere sundhedsmæssige problemer . Hvis du har brug for en positronemissionstomografi scanning , bedre kendt som en PET- scanning , vil du blive bedt om at fjerne alle metal smykker og tøj , før scanningen er startet

PET Scan


I en PET- scanning radioaktivt materiale sprøjtes ind i din blodbanen , hvor det rejser til kroppens organer . PET- scanneren bruger energi, fordi slukkes ved det radioaktive materiale til at skabe tredimensionelle billeder af kroppens organer og væv ifølge University of Maryland Medical Center .

Metal


Metal genstande , både internt og eksternt, kan påvirke PET -scanning resultater . Metal kan give falsk indtryk af en læsion i sundt væv , der fører til falsk positive resultater , ifølge " Klinisk PET og PET /CT . "

Overvejelser


For en person med en metal implantat , der har behov for en PET- scanning , kan foretage en CT -scanning på samme tid hjælpe en læge kompensere for tilstedeværelsen af metal og korrigere PET -scanning resultater, der er berørt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------