Position: hotel888 > 8 >

sikkert måder at desinficere

   Safe desinficering teknikker kan gavne sundheden for boligejere og deres kæledyr , samt spare miljøet for konstant udsat for skadelige kemikalier . Environmental Protection Agency ( EPA ) holder styr på mange organiske tinforbindelser fundet i fælles rengøringsmidler , som kan bidrage til irritation , kvalme , og selv varige skader på nervesystemet . Heldigvis er der mange sikre metoder til at desinficere rundt i huset uden at benytte kemiske tunge rengøringsmidler .

All- Purpose Cleaner


En af de mest væsentlige rengøringsmidler , der anvendes på de fleste af hjem overflader er det grundlæggende " alle formål " renere . Det bruges på mange områder, herunder bordplader , apparater , badeværelser og vægge . At skabe et sikkert desinfektionsmiddel , kombinere to spiseskefulde eddike med en spiseskefuld af borax inden for en 16 ounce sprayflaske . Fyld resten af flasken med varmt vand og ryst indtil borax opløses . Når du er færdig , skal du tilføje kvart kop flydende sæbe . Dufte --- såsom olie , citron og lavendel --- kan tilføjes til den ønskede lugter . Du skal blot anvende denne blanding til overflader og tørres af.

Glas og badeværelse Cleaner


En enkel glasrens kan oprettes fra klub soda og citronsaft . Du skal blot placere klub soda i en sprayflaske . Tilsæt en spiseskefuld citronsaft for at øge affedtning magt . Dette kan anvendes og tørres fra enhver glasoverflade . Et badeværelse renere kan laves med kun nogle få fælles husholdningsartikler. Bland en halv kop bagepulver med flydende sæbe , indtil den når en konsistens , der ligner frosting . Følg denne ved at tilføje fem til 10 dråber en duft olie . Ved hjælp af en scrubber , som reelt denne kombination renser fliser i bruser .

Toilet Cleaner Muld Remover


En af de mest uheldige opgaver boligejere er toilet rengøring . Heldigvis kan en effektiv toilet renere ske ved overbrusning bagepulver og borax i toilettet . Et andet alternativ behandling strømmer eddike i skålen . Hver bør have lov til at sidde i et par minutter , efterfulgt af skrubning med en toiletbørste . For skimmel fundet i hjemmet , kan fjernelse udføres med en blanding af en halv kop brintoverilte kombineret med en kop vand . Spray løgnehistorie om formen , efter tilstrækkelig iblødsætning, kan blandingen anvendes igen , efterfulgt af en skrubbe .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------