Position: hotel888 > 8 >

udslæt på grund af glutathion

   Glutathion er et naturligt forekommende lille molekyle , der sælges som et sundheds -og ernærings supplement . Ifølge Dr. Gustavo Bounous , er glutathion findes i næsten hver eneste celle i den menneskelige krop . Det er primært produceret i leveren , men findes også i en lang række planter. Da glutathion er en antioxidant , er det markedsføres som en forbedring af immunforsvar og for afgiftning og generel sundhed og velvære . Det er en del af mange fødevarer , såsom frugt og grøntsager , og chancerne er du indtager nogle glutathion uden at tage et supplement . Men , når det tages i store doser som dem der er indeholdt i kosttilskud , kan glutathion terapi give nogle bivirkninger , såsom udslæt

N-acetly-cystein


Healthline. com har anført, at glutathion selv normalt ikke give bivirkninger , når det tages mundtligt , er det også normalt ikke optages meget godt . Derfor, at øge glutathion niveauer ved at øge produktionen i leveren , mange mennesker tager glutathion prækursorer , som f. eks N- acetly-cystein , at stimulere naturlige glutathion produktion . Immun- Sundhed-løsninger -for-you. com advarer om, at N-acetly-cystein almindeligt årsager udslæt .

Valle Protein


En måde at undgå udslæt forårsaget af N-acetyl-cystein er at skifte glutathion prækursorer . Valle protein kan også øge glutathion produktion . Men , Medicinenet. com viser, at folk med allergi overfor mælkeproteiner ikke bør tage valle protein , da det kan forårsage gastriske kramper og oppustethed .

organtransplantation


Immun-Sundhed-løsninger -for-dig specifikt advarer folk , der har modtaget organtransplantationer , at de skal være særlig forsigtig med at tage glutathion . Visse glutathion kosttilskud , såsom valle protein , der specifikt advare transplanterede patienter om mulighederne for organafstødning . Der har ikke været nogen dokumenterede tilfælde af glutathion forårsager organafstødning , men der er bekymring for, at styrke dit immunforsvar kan få det til at angribe fremmede organ .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------